Otto vaktar kassen!


I morgon så är det finbesök i Fururinken då Luleå och Skellefteå går upp i klinsch med varandra. Kul för Kalixborna att få skåda en sådan härlig match i deras egen hammahall så att säga.

Enligt rapporterna så kommer Piteås Markus Ottosson att vakta Luleås mål under morgondagens match, intressant då det just nu är vilda spekulationer om att Daniel Henriksson skall vara aktuell för Luleå igen.

I vilket fall som helst så skall det bli skoj att få beskåda "Mål-Otto" i en sådan här tillställning då det är lite annat motstånd än det han till vardags möter.

Matchrapporten i kväll från vårt möte med Luleås J-20 kommer att bli en aning begränsad då jag inte tar med mig något internet på resan. Kör i stället en telefonkonferens hem till sambon efter matchen där hon sedan får skriva en kortare rapport. Denna vecka får ni för övrigt vara med på att jag kommer att begränsa mig i antalet inlägg då skolstarten skedde i går. Innan rutinerna faller på plats så kommer tiden till bloggandet att vara ytterst sparsamt, kommer ändå att åtminstone bjuda på ett inlägg om dagen.

Hoppas ni har överseende med detta!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: Krille

Nej det har vi inte! ;)

Du har skämt bort oss nu, mycket vill ha mer....

2009-09-01 @ 16:30:39
Postat av: olof

Jimmy, vet du om det finns nå biljetter kvar?

2009-09-02 @ 11:57:38
Postat av: Jimmy

Olof:Det ska det finnas, kika på kiosken i gallerian eller på COOP om du inte tar en förbi kansliet..Där bjuder säkert Petter på fika och hockeysnack =)

2009-09-02 @ 12:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0