Inför Boden!


I morgon så tar vi emot Boden hemma i Fururinken. Det är den näst sista träningsmatchen innan seriepremiären nästa helg. Det börjar alltså närma sig nu och det är snart dags att ställa om till skarpt läge. Om Boden vet jag egentligen inte så mycket. Man har fått behålla de flesta av fjolårets stomspelare och man har fyllt på med unga och utvecklingsbara killar som redan nu håller en hög nivå. Dessutom så har dom gjort kanske seriens häftigaste värvning då skrönornas konung Fredrik Näsvall gör comeback. Det finns många historier om denna man, en riktig profil som är ett lyft för serien. De har liksom vi nämnts i diskussionerna om att ta den sista platsen til allettan, en plats som de nog mer än gärna vill ha. 

På så sätt är det i morgon en viktig match då det gäller att sätta sig i respekt inför seriestarten. Det skulle vara skönt att göra en bra match och visa Boden att vi vill vara med och utmana om platsen till allettan. Vi gjorde en bra match mot Piteå senast och förhoppningsvis kan vi nu bygga vidare från det. En del skador och sjukdomar härjar i truppen men det är sånt man får räkna med under säsongen.

Om jag får spekulera lite så tror jag att det blir en tuff och fysisk match då båda lagen gärna vill vinna denna drabbning. Boden har en del tuffa spelare som gillar att smälla på, det gäller att vi står upp för laget och inte viker ner oss. Denna match handlar egentligen mer om framtid än nutid, det är första gången under hela försäsongen som det är viktigare att se till vinsten än till prestationen. På så sätt kommer denna match perfekt för dom bägge lagen, man får nu chansen att verkligen testa på det spel som man har tänkt att spela under seriespelet.

Ordar inte så mycket mer om denna drabbning, må bästa lag vinna!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 2

kalix vinner med 4-2!

2009-09-11 @ 21:10:46
Postat av: Zamboni

Traditionellt brukar det vara jämna drabbningar mellan Kalix och Boden. Håller med om att matchen är viktig ur mer än ett perspektiv, men drar inga större växlar för det. Må bästa lag vinna...

2009-09-11 @ 21:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0