Ernlund åker vidare och en dementi!


Målvakten Marcus Ernlunds karriär går vidare då det i dagarna blev klart att han lämnar Piteå till förmån för Eskilstunalaget Linden Hockey. Marcus har i år imponerat i mötena mot oss då han har visat upp ett betydligt stabilare spel än vad han gjorde då vi kamperade tillsammans i Falu IF. Han kommer garanterat bli en stabil och trygg sista utpost i lågbudgetsatsande Linden, det behövs om man ska lyckas undvika ett negativt kval.

Det står också klart att Huddingespelaren Vilhelm Åman och Väsbyspelaren Erik Rosén lämnar sina klubbar för proffslivet i Frankrike och Montpellier. Det är det alternativet man har om man som div 1 spelare vill tjäna pengar på sin hockey, det är utomlands som pengarna finns.

Kalix Hockey fortsätter sin intressanta satsning då det nu står klart att Andreas Wallgren, Niklas Wallgren, Jonas Sjöström och Andreas Lindgren förlänger sina kontrakt.

Samtidigt så dementerar Lycksele SK att Clemensnäsduon Zakarias Granlund och Oskar Edström har sagt nej tack till klubben då inga sådana uppgifter har blivit officiella. Vart duon spelar till hösten står alltså än så länge skrivet i stjärnorna, bloggen tror dock inte att dom väljer att stanna i Clemensnäs.

Som ni vet så är bloggen mitt uppe i en viktig innebandyturnering, tyvärr så ser nu slutspelet ut att vara långt borta för Window Vipers del då vi under gårdagskvällen åkte på en pinsam 1-11 förlust mot Moralaget Torpederna. Hos motståndarna hittade vi en profil i form  av den talangfulla Morabacken Mattias Ekholm.

Slutligen så har jag ett svar på en fråga som en person med smeknamnet "C" ställde då han undrade hur mycket alkohol det dricks under en sådan här "jippoturnering" ?

Jippoturnering? Det är världens tredje största innebandyturnering och den kan väl på så vis inte kallas "jippoturnering" . Men självklart så unnar vi oss en helg med både god mat och god dryck, hur mycket det dricks varierar dock från person till person. Hoppas du blev nöjd med ditt svar!

Nu kör vi en slutligen grej då jag ska avsluta med ett klassiskt Patrik Ross citat då han under sin tid i Mora blev beordrad intervaller av tränaren Harald Lückner , detta skedde alltså under försäsongen.

" Harald, har du någon gång sett någon som sprungit upp en puck i krysset? "

Over and Out and från ett regnigt Falun!

Kommentarer
Postat av: Anonym

enligt källor, kan chc-duon mycket väll stanna i chc, dock vill dom se en seriös tränare innan dom bestämmer sig.

2009-05-22 @ 17:53:09
Postat av: erer

Det var väl prat om dom eftersom clemens var tveksamma till en fortsättning i div 1? Nu när clemens har bestämt sig för fortsättning så vill dom vää vänta och se vad som händer där antar jag...

2009-05-23 @ 16:29:34
Postat av: Putte

Enligt vissa ryckten kan Granlund & Edström eventuellt följa med Oskars skorebrot till Boden. Som är nära ett kontrakt med BHF.

2009-05-27 @ 20:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0