Stefan Lundmyr ( klapp-klapp-klapp )


Bloggen har tidigare hyllat Piteå Hockeys lyckade satsning under dom senaste åren trots avsaknaden av en stor lönebudget. Denna dag är det Kirunas sportchef Stefan Lundmyr som ska crediteras, som ni vet så har Kiruna fått skära rejält i sin lönebudget inför årets säsong. Det har snackats om upp till 75 % i lönesänkningar och det borde normalt innebära att det ska vara svårt att behålla spelare från fjolåret. Det verkade det också vara till en början och ärligt talat så såg det ett tag riktigt dystert ut. Stefan har dock hela tiden varit stenhård i sina förhandlingar, han har påpekat att det är dåligt med pengar och ska du spela i föreningen så får du acceptera detta bud. Under dom senaste veckorna så har Stefans strategi börjat att löna sig då stomspelare efter stomspelare nu har börjar att skriva på för ytterligare ett år.

I dag var det näste man att acceptera lönesänkningen då spelgeniet och dalmasen Henrik Bergenström aviserar en fortsättning i föreningen under ytterligare en säsong. Helhetslösningen blev avgörande även i detta fall då Henrik får ett bra civilt arbete och även sambon får en vettig vardag i och med att man nu lyckats lösa ett jobb även åt henne.

Henrik som annars startade fjolåret minst sagt lite trögt, det var många belackare som dömde ut honom efter dom inledande omgångarna. Bloggen har dock alltid trott på Henrik och alltid skyddat och försvarat honom, i slutändan så visade det sig att bloggen och Henrik stod som vinnare då han från November månad och framåt var en av lagets bästa spelare. Så visst är detta en otroligt viktig påskrift för föreningen, kul att man lyckas behålla spelare som är uppvuxna i dom sydligare delarna av Sverige.

Ett stort jobb av Stefan Lundmyr börjar nu betala sig, trägen vinner sägs det ju. Alla ni som har ifrågasatt Stefan och hans kompetens har under dom två senaste dagarna fått ett kvitto på att ni var fel ute.

Bloggen lyfter åtminstone på hatten och ställer sig upp i en stående ovation och skanderar Stefan Lundmyr Klapp-Klapp-Klapp!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Stefan Lundmyr

Tack för det, men nu är det ju inte mig man ska hylla utan det är föreningen Kiruna IF som ska ta åt sig all ära.

Jag har förmånen att få hugga i för en bra förening tillsammans med många andra bra medarbetare och nu får vi ett fint kvitto på vårat arbete när spelarna verkligen visar att man vill spela hockey för Kiruna IF, så det riktigt stora i den situation som nu råder är ju att spelarna verkligen stannar kvar i Kiruna och ställer upp för föreningen - Det är det som är det stora med Kiruna IF!

2009-06-25 @ 19:04:30
Postat av: C

Det var ödmjukt sagt, typiskt svenskt. Nä ställ dig upp och slå dig för bröstet och skrik: "Det är jag som är Kiruna IF"



OBS IRONI!!

2009-06-25 @ 20:41:38
Postat av: div1

seriös sportchef som drar till med gästboksinlägg på bloggsidor :D förresten, jonas carlenius är klar för boden, skrev på idag!

2009-06-25 @ 22:45:19
Postat av: Christer S

Bra jobbat Stefan! "Klapp-klapp-klapp"

2009-06-26 @ 09:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0