Lite övergångar!


I skuggan av min egen övergång till Kalix så har det hänt en del i div 1 Sverige under dagen, även dom obetydliga övergångarna är värda att notera. Skämt å sido, det har faktiskt hänt en hel del intressant på marknaden.

- Lars Örnberg B Clemensnäs till Kiruna ( Lars hade en fantastisk fjolårssäsong i ett långa stunder tamt Clemensnäs, under en period av serien så var det bara Lars som producerade. Det blev hela 11 mål vilket får ses som ett bra facit när man spelar back i ett lag på den undre halvan. Malåsonens utvecklingskurva går åt rätt håll och det känns som ett bra val att då åka till Kiruna för vidare utveckling. Förhoppnings blir han ett bra tillskott, inte var väl fjolårssäsongen "once in a lifetime" ? )

- Johan Välitalo Fw Lycksele till klubb ej klar ( Kraftpaketet från Pajala står redo för nya utmaningar, än saknas dock en klubb att spela i. Gjorde en riktigt bra fjolårssäsong där han producerade bra med poäng och där han förhoppningsvis tvättade bort den "stökiga killen" stämpeln som han tyvärr har fått leva med. Besitter fina kvalitéer både på och utanför isen och dom snedsteg som han har råkat ta i sin karriär tycker jag nu ska glömmas. Har egentligen det mesta man kan begära av en spelare då han har ett bra skott, fina händer, bra skridskoåkning, bra fysik och en otrolig vinnarskalle, han är dessutom utanför isen en ödmjuk kille med sunda värderingar . )

- Mikael Ahlén Fw Djurgården till Nybro ( Kan bli ett succéförvärv detta, stor, stark och kraftfull i sitt spel. Gjorde ett antal matcher i elitserien med Djurgården under fjolåret innan han lånades ut till Huddinge i allsvenskan. Största meriten i elitserien är väl slagsmålet med Lee Goren, snacka om att utmana ödet! )

- Markus Jonsson B Djurgården J-20 till Vita Hästen ( Stor och stark, kommer säkerligen tillföra tyngd i lagets defensiv. Bloggen har egentligen ingen aning om vem Markus är, känns dock som att det är defensiven som är hans starka sida. )

Återkommer förhoppningsvis under kvällen med ett inlägg om vilka klubbar som jag tackade nej till, verkar finnas ett intresse av er läsare för det.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0