Gubbfabriken?


Skåre BK kallas i hockeymun för talangfabriken Färjestad har valt att samarbeta med klubben, man skickar alla sina juniorer dit i stället för att ha ett J-20 lag i superelit. Det är en satsning som har slagit väl ut då man genom detta projekt har fått fram fler egna talanger till A-laget och elitserien. Så tänk på det alla ní som har sågat mig då jag ifrågasatt vissa spelares övergångar från ettan till superelit.

Det hör dock inte till saken, Skåre presenterade i går ytterligare en drömvärvning/gubbvärvningJonas Höglund precis som Thomas Rhodin nu har beslutat sig för att starta upp säsongen med spel i div 1. Kontrakten är skrivna så att spelarna får bryta om det kommer anbud från högre divisioner, det lär det väl också göra men desto längre man lyckas behålla dessa herrar desto bättre är det för Skåre och div 1 hockeyn.

Tänk om dom stannar hela säsongen? Då måste väl ändå Skåre vara med och slåss om en plats i allsvenskan?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Ryo

Dags för Mikael Renberg att skriva på för Piteå HC då.

2009-06-24 @ 16:08:03
Postat av: Pelle

Sjukt bra för Skåre. De är aldrig dåliga men brukar tappa självförtroende och diciplin när det "hettar" till, dessa "gubbar" kan ge dem den stabilitet de brukar sakna och sen kan allt hända...tror även att det kommer en och annan xtra i publiken, när skåre åker söderut och lirar...

2009-06-24 @ 16:20:40
Postat av: E.Kenttä

Kan bli intressant att se hur långt Skåre kan gå i år:)

2009-06-24 @ 17:27:26
Postat av: Kort info om läget i Clemens

Ser mycket mörkt ut för CHC, undrar om Patrik Degerman vet vad han har gett sig in på??, många spelare ryktas försvinna. till exempel: Anders Söderström till Lindlöven, Victor Edström till Boden?, Zackarias Granlund och Oskar Edström båda till Lsk?, Jacob Melby byter Klubb, Jesper Burlin Norge?, Alexander Lindén College Hockey i USA?, Jocke Hällgren slutar, Leif Wennerlöf slutar, Adam Bergqvist slutar och vad händer med Jimmy Ögren?, blir inte många kvar att jobba med i augusti.. Ser inte så bra ut i Clemensnäs med andra ord.

2009-06-24 @ 19:02:11
Postat av: Jimmy

Kort info om läget i Clemens:



Coolt att du lämnat en kommentar då jag just satt och skrev ett litet inlägg om Clemens....Det visar på att jag var rätt ute i mina tankar =)



Det blev som lite feedback att läsa detta efter att inlägget om Clemens hade publicerats =)

2009-06-24 @ 19:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0