Rasimus till Nynäs!


Asplövenfostrade Sebastian Rasimus som under fjolårssäsongen gjorde succé i derbykonkurrenten Kalix blev i dag klar för Nynäshamn. Han har där fått sig ett try-out kontrakt och det är nu upp till honom att visa ledningen att han är rätt man att satsa på.
Sebastian gjorde under fjolåret 21 poäng ( 8+13 ) på sina 28 matcher, ett mycket bra facit då man ska ha i åtanke att han då ännu var junior och spelade i ett av ligans sämre lag.


Nynäshamn är för övrigt nykomlingar i div 1 hockeyn och i laget så hittar vi forne Asplövensspelaren och Lettländaren Arturs Ozolins.

Till någonting helt annat, artikeln som i dag presenterades med Asplövens ordförande/sportchef Magnus Lehto hittar ni här.

http://www.nsd.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4771607

Det råder delade meningar om artikeln, många tycker den är klen och dålig medans till exempel jag tycker den är bra. Många vill se att NSD även lyfter fram och forskar i dom rykten som går om klubben i stället för att skriva en "hyllningsartikel". Jag förstår att ni läsare hellre vill läsa om buffel och båg men tror ni ärligt talat att Lars Folkesson skulle hinna forska i det när han gjorde intervjun så sent som i tisdags? Allvarligt, förstår ni hur mycket jobb det skulle vara att försöka hitta fakta som mest troligt inte ens finns mer än i våra hjärnor ?

Någon gång så måste väl även Magnus glorifieras? Det är trots allt han som är denna serie! Utan Asplöven och utan Magnus Lehto så skulle denna serie vara ännu gråare och ännu tristare! Var glad att han finns kära läsare. Så länge han orkar fortsätta så länge kommer även känslorna att svalla här uppe i norr.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Christer S

Visst är det kul med en liten Lehto här o där, men de som ska glorifieras är alla de som sliter i bakgrunden.

2009-07-30 @ 13:25:23
Postat av: Läsare

Enligt NorraVästerbotten idag(30/7) är även CHC-Forwarden Alexander Lindén "på väg" till Boden, Boden har ju sedan tidigare redan värvat Oskar Edström och Zackarias Granlund från samma klubb.

Vet du något om detta?



Tack för en bra blogg! =)

2009-07-30 @ 14:31:20
Postat av: apan

stort att du blir omnämnd i fahlanders blogg jimmy!

2009-07-30 @ 15:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0