Betsele-Lycksele SK


I kväll gott folk så är det dags för årets drabbning i fotbollssverige då hemmafavoriten Betsele tar emot Lycksele SK hemma på Ågläntan. Ett div 4 lag mot ett hockeylag borde väl innebära en ganska behaglig resa för bolltrollarna från Betsele, eller?

Var inte så säkra på det då Lycksele SK ställer upp med en gedigen uppställning med mängder av känsliga fötter, nackdelen är att vi kan få det rätt tufft när hemmalaget skruvar upp tempot. Det vi vinner på i fysisken lär vi förlora på i snabbhet och rörlighet men kan vi bara få ner farten på dom så ska vi nog kunna ge dom en match.

Det är lite grann som när något av lagen på undre halvan möter Kiruna, Piteå eller Asplöven, det gäller att göra det trångt och tråkigt för motståndarna och ha en målvakt som står på huvudet. För att kunna vinna måste man dessutom utnyttja dom få målchanser som man får, utan mål så blir det ingen seger.

Vi ser med spänning fram emot kvällens drabbning på Ågläntans något slitna gräsmatta, vi har absolut ingenting att förlora och går därför in i denna drabbning med ett leende på läpparna.

Vilka som ler efter matchen är ännu oklart, svaret får vi kring 21-tiden i kväll!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 2

Det långsamma gräset passar oss. Synd bara att alla tuvor förstör en del för våra känsliga bolltrollare.

2009-07-23 @ 12:15:32
Postat av: 2

http://www.hockeysverige.se/blogger_bodin.html



"Tydligen betyder boudin blodkorv på franska"



Härligt smeknamn på din nya lagkamrat.

2009-07-23 @ 12:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0