Hockeybloggarnas tid i rampljuset!


Denna vecka måste verkligen höra till den mest intressanta för oss hockeybloggare då det skeppas spelare till höger och vänster runt om i hockeyvärlden. Givetvis har det rört på sig även i dag och här nedan följer dom mest intressanta övergångarna enligt mig.

- Patrick Hucko Totempo Hvik till Nybro ( Sorry Hästen, sorry Asplöven och sorry alla andra klubbar som var på jakt efter den spelskickliga och hårdskjutande Tjecken. Grattis Nybro till ytterligare en förstärkning i jakten på den fortsatta allsvenska existensen).

- Henrik Karlsson och Jonas Höglund Malmö till Södertälje ( Södertälje stärker upp truppen inför den kommande kvalserien, ett klokt beslut av styrelsen vill jag säga. Visst att varken Karlsson eller Höglund kommer tillföra ytterligare spets i truppen men till exempel så blir Karlsson ett bra komplement till Bjurling i målet. Med Höglund så vet man att man alltid får mål men att han inte tillför spelet i övrigt. Men känns det inte som att andra klubbar hade behövt Karlsson mer än vad Södertälje gör?).

- Peter Forsberg comeback till MoDo ( Om foten håller så kommer "Foppa" avsluta säsongen i MoDo, bara att vi håller tummarna för att Peters fot håller då en hel Peter Forsberg ökar intresset kring den svenska elitserien markant).

- Björn Lundqvist Skellefteå J-20 till Asplöven (lån?) ( Björn kommer till spel för Asplöven i kvällen match från Kiruna, återstår att se om det gäller säsongen ut eller bara för kvällen. Man behöver komplettera upp backsidan då man endast har 5 backar i truppen. Man är nöjd med det man sett av Björn i tidigare matcher med gränslaget och genom det så kan man använda honom som ett komplement till övriga backar. Jag väntar dock ännu på den riktiga bomben från Asplövens sida, kom igen nu Magnus!).

I Arena Polarica i kväll så bjuds det på topphockey då hemmalaget Asplöven tar emot antagonisten och serieledarna Kiruna. Det kommer bli en riktig holmgång då det är viktiga poäng som står på spel, pressen ligger på hemmalaget då Kiruna vid vinst verkligen har fått en drömstart på årets alletta.
Hoppas på mängder av kommentarer efter matchen där ni delger er syn på matchen, det kan ni väl göra för min skull?

Matchtips Asplöven-Kiruna 4-2

Målskyttar Asplöven: Joni Lindlöf 2, Juha-Matti Yli-Junnila och Mikael Österberg

Målskyttar Kiruna: Dan Eriksson och Kim Sunna

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Joodu!

Vinner Kiruna idag så är en playoff plats säkrad vågar jag stick ut med =) Dock om det blir som etta eller två är osäkert.

2009-01-30 @ 18:04:45
Postat av: Live@ arena polarica

Mycket bra match såhär långt, nu väntar en rafflande puckkastning och sen får vi se Lasu sänka AHC.

2009-01-30 @ 20:31:59
Postat av: hockeyfan

du som vet allt Jimmy, varför spelar Kirunas Patrik Knudsen med helvisir?!?

2009-01-30 @ 22:02:54
Postat av: Jimmy

Hockeyfan: Eftersom han la av inför förra säsongen så passade han på att laga sina tänder ordentligt då en viss person senaste dom spelade tillsammans råkade slå ut dom =) Det var jag som var boven i dramat då min klubba råkade komma upp i hans tandrad, han blev då 3 tänder fattigare..



Så nu har han 3 permanenta tänder i överkäken och när han nu gjorde comeback så sa tandläkaren att han då måste spela med heltäckande visir..



Nöjd med svaret? =)

2009-01-30 @ 23:01:02
Postat av: hockeyfan

utmärkt svar, du är som ett lexikon :)

2009-01-31 @ 03:08:42
Postat av: åskådare

inte lätt att skriva om matchen när man bara får använda ett x antal bokstäver,Kiruna spelade uselt i powerplay och boxplay alldeles för lite box där dom mer skymmde Alcen än hjälpte till,bra snurr i AHC zon, där AHC hade svårt att hänga med,riktigt riktigt bra.Uppspelen var snabba men alldeles för dåliga passningar,Alcen släppte alldeles för många returer..om AHC möter ett lag som både är teknisk och fysisk starka kommer dom få det svårt, värvningarna hittils är inga höjdare hade förväntat mej mer av dom..over and out...=)

2009-01-31 @ 12:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0