Trubbig försäsong!


Det är precis vad Lycksele har fått då kommunen startade ett byte av tak i ishallen alldeles försent, det har medfört att även ispremiären har blivit försenad hemma i Tannenhallen. Det har gjort att man under dom senaste veckorna har fått åka runt och träna på andra orter i Västerbotten, absolut inte optimalt men för dom nya spelarna är det ett bra tillfälle att lära känna sin omgivning. Ni ser, det går att hitta någonting positivt i allt!

När laget tränade i Umeå under gårdagen så fanns ex-Björklövaren Johan Wikström med på passet, han spelade under fjolåret i skidmeckat Kitzbühel som huserar i den Österrikiska fjärdeligan. Mycket skidor och lite hockey låter det som! Att han är med och tränar när laget är i Umeå behöver egentligen inte betyda något men vet att Lycksele försöker att hitta ytterligare en etablerad forward och jag skulle tro att just denna kille är ett intressant namn för föreningen!

Rykterna placerar Finländaren Olli Julkonen i Björklöven efter att han under dom senaste säsongerna spelat i SM-liiga med Pelicans. Varför skriver jag då om detta? Självklart för att Olli har anknytning till Norrbotten efter att tidigare i karriären spelat i Luleås J-20 och sedemera med Kiruna i allsvenskan.

Boden har hittat sig en try-out back då Tierps Christopher Schumertl skall göra lumpen i staden. Det återstår att se om han tar någon plats. Stackars speakern i Björknäshallen som skall försöka att uttala detta efternamn, jag är absolut inte avundsjuk!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0