Skön snubbe!


B-Å Gustafssons son Anton har på något märkligt sätt fått sig ett NHL kontrakt som dessutom om jag har förstått det rätt ger maxlönen för en rookie. Det om något är konstigt, varför får Anton det men inte Linus Omark? Anton har ju inte direkt rosat marknaden sista åren och har haft det ganska så turbulent med klubbyten hit och dit. Visst att han är talangfull och på sikt säkert kommer att kunna bli en etablerad NHL stjärna, dock så tror jag inte att så blir fallet redan i år.

Däremot så verkar det vara en skön snubbe och hans blogg hittar ni på www.antongustafsson.blogg.se , där kan ni bland annat hitta detta sköna filmklipp som Anton har huvudrollen i.


                     

Titta och njut, skön snubbe detta!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Svalan

Nog borde du ha varit med tillräckligt länge för att veta att inom idrotten är det precis som ute i samhället... några får lyckas, och de har kontakter.

Jag kan på rak arm räkna upp massor med andra spelare som har fått lyckas, trots att tom bättre spelare finns i klubben. Varför de får lyckas? Jo för att föräldrarna har idrottat på hög nivå i samma idrott som sonen, och i samma klubb.När någon spelare haussas upp i media så är det intressant att söka i historien. Pappa har själv spelat i klubben, har varit sportchef osv osv.

2009-08-25 @ 09:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0