Resultat träningsmatcher!

Östersund-Valbo 4-1 ( Östersund vilade första och andraformationen, fortsatt tungt för Valbo med andra ord! )

Piteå-Kiruna 2-3 efter sudden ( Kiruna chanslösa i dom första två perioderna men kom tillbaka starkt i den tredje. )

Over and Out!

Fullständigt sannslöst att Piteå inte vinner denna match. Men det är tydliget PHC saknar vassa målskyttar i år, iaf i detta skeda av säsongen.

2009-08-23 @ 18:31:27

Det var tunga ben för Kiruna första och andra perioden,i tredje var det bra fart under grillerna...Bergenströms avgörande mål var grymt snyggt

2009-08-23 @ 19:01:49

Sista målet som Kiruna gör interferar domaren en pite spelare och helt plötsligt blir det friläge... men bara att gratulera kiruna. Piteå dominerade dom två första fullständigt och borde ha haft 5-6 mål mer.

2009-08-23 @ 20:23:36
Postat av: 4321

Ja men då får Piteå se till att göra mål i dom kommande matcherna då, tyvärr så vinner ju inte det laget som "dominerar" mest. För det är väl målen som räknas?