Några små funderingar!


- Ex-Björklövaren Jonnie Karlsson är div 1 A:s stora snackis just nu då han ryktas till både Asplöven och Lycksele. Så sent som i går så var han med på Lyckseles ispass i Vännäs, vad det nu betyder har jag ingen aning om. Antingen så hängde han på Lövenpolarna Wikström och Bergmark enbart för att få ett pass i benen eller så har han tänkt längre än så. I vilket fall som helst så tycker bloggen att det är konstigt att han inte fick det han ville ha av Björklöven och jag tror att vi kommer att få se Jonnie i en utländsk klubb denna vinter.

- Satt och funderade på hur det har gått för Ville Vikeväinen i Björklöven då han är där på en tryout. Man har inte läst så mycket om honom men hittade åtminstone detta på bloggen "Löven-bloggaren".

" Ville är inte på något sätt spektakulär eller sticker ut, men att han lirat div 1 syns inte och det känns lite som slöseri faktiskt. Vem eller vilka som får de sista platserna stavas nog mångt och mycket ekonomi, men det är inte alls omöjligt att namnet Vikeväinen står kvar på tröja nr 32 hela säsongen. "

- Såg precis att gamla Kirunaspelaren Olli Julkonen nu var klar för spel i Björklöven, en bra värvning tror jag. Han har förmodligen genom sina år i Sm-liiga fått ett högre tempo i den annars tunga kroppen och genom det så har han väl då också blivit av med en av sina stora brister. Fysiskt stark, bra blick och ett ruskigt skott har han alltid haft, sitter även tempot där nu så kan det bli en succévärvning för Björklövens vidkommande.

- Alexander Sundqvist på tryout med Skövde, låter som att klubben är osäkra på honom men enligt rykterna så är det tvärtom. Han vet inte om han vill lira hemma i Sverige då han visst trivdes rätt så bra under fjolåret då han spelade med Epinal i den Franska högstaligan. Han började annars fjolåret med spel i Clemensnäs, en sejour som blev allt annat än lyckad. På sätt och vis så förstår jag det då han förmodligen hade tankarna långt bort från Kopparhallen. Trots det så tycker jag att en kille av hans kaliber skulle ha levererat mer.

- Klas Mikaelsson, Tobias Westerlind och Erik Sundqvist tränar just nu med Clemensnäs, får man dessa killar så får man även in en hel del rutin och hockeykunnande i truppen. Det kanske inte blir så tokigt ändå, vi får hålla tummarna för det!

Tips inför kvällens matcher:

Kiruna-Luleå J-20 4-3

Boden-Clemensnäs 9-1

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: rykten

Rykterna säger att Rebels förhandlar med en center och en målvakt. man kan inte få lite mer info om sitt rebels? lite dektektivjobb för herr stålnacke!

2009-08-26 @ 14:53:04
Postat av: Aclam

Vadå Wikström ? Han spelar ju inte i LSK. Iaf inte om man ska tro på eliteprospects.com. En förklaring tack.

2009-08-26 @ 15:07:21
Postat av: Nisse Bliss

Fredrik Lindmark d.ä har lagt ner hockeyn eftersom det inte gick att kombinera hans jobb och hockeyn i Rebels. Ingen Limpan i Rebels m.a.o.

2009-08-26 @ 15:10:38
Postat av: Anonym

Nicklas Wiklund och Viktor Edström tränar oxå med Chc oxå...

2009-08-26 @ 17:50:05
Postat av: Jens

Aclam: Hänger du inte med i bloggen? Wikström har ju tränat med Lycksele enligt tidigare inlägg.

2009-08-26 @ 23:03:03
URL: http://www.jenslindmark.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0