Ettans bästa back?


Det är nog inte bara denna blogg som tror och tycker att Karlskronabacken Simon Skoog är landets bästa div 1 back. Framförallt så håller nog alla KHK fans med mig, möjligen att dom tappra Olofströmssupportrarna kan tycka att han är överskattad. Simon gjorde annars en kontroversiell övergång i våras då han bytte just Olofström mot Karlskrona, för er som inte vet så är det ungefär som att byta AIK mot Djurgården.

Hittade på Karlskronas fantastiska hemsida en bra intervju med Simon som jag länkar till här nedan, notera matchvikten och tänk då på att han trots den är en spelande back.

http://www.khk.se/?id=17022

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jonnie Karlsson i Lycksele då ??

Såg honom på deras isträning i Vännäs ikväll !!!

2009-08-26 @ 00:19:30
Postat av: Nyförvärv

Jonnie Karlsson då ?? Såg honom med Lycksele ikväll !!!

2009-08-26 @ 00:23:38
Postat av: Löven-bloggaren

Tror ni inte han bara uppehåller formen i Lycksele? Tror knappast att dom har råd att betala honom vad han vill ha och vad jag förstått eller så lirara han där tills han får ett kontrakt utomlands.

2009-08-26 @ 08:23:00
URL: http://lovenbloggaren.wordpress.com/
Postat av: Jocke

Skulle vara kul att se Jonnie Karlsson spela. Tveksamt att han kommer att spela i Lycksele denna säsong eller ? Allsvenskan igen kanske?Simon Skoog i Karlskrona HK är annars en grym spelare. Visst det finns poängmässigt mer namngivna spelare i division 1 som Mitell och Wågström fd. Örebro. Krasst är det så om man tittar på topp 10 i Sverige så återfanns inte en enda back i södra serien som ändå anses av hockeyanalytiker och experter som den tuffaste av alla division 1 serier speciellt i år då många lag satsar stenhårt och har värvat ordentligt. Det inte för inte division 1 F den kallas för "lilla allsvenskan ".

2009-08-26 @ 10:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0