Det svänger fort!


Storbloggare som man är så måste man ibland försöka att ta sig tid till att läsa igenom olika forum trots att nivån kanske inte alltid är så respektabel. Det kan dock vara en stunds god avkoppling och man får om inte annat sig ett gott skratt emellanåt. Föga oväntat så brukar man ibland stöta på sitt eget namn och det är då verkligen svängningar om vem man är och vad man står för.

För någon vecka sedan så kunde man läsa att jag fortfarande var bitter på Asplöven för att jag fick sparken och att det var därför jag skrev så mycket negativt om föreningen. I gårdagens kommentarsfält här på bloggen så kunde man läsa att jag var ett stort Asplövenfan, hur ska vi ha det egentligen? Eller är det kanske så att jag har lyckats med mitt bloggande när vissa personer inte vet min ställning till föreningen? Oavsett så skapar det åtminstone reaktioner och det är trots allt det man vill uppnå med sitt bloggande.

I ärlighetens namn så är jag rätt så less på att skriva om Asplöven, funderade ett tag på att helt bojkotta inlägg om dom tills transportsträckan är över och dom går in i kvalet mot allsvenskan. Kom som tur var på att det skulle vara det dummaste jag har gjort då Asplöven berör och väcker intresse och reaktioner. Skulle jag sluta skriva om dom så skulle läsarantalet drastiskt sjunka.

Det för mig in på nästa sak, bloggen kommer inom kort att byta webbplats och hamna inne i finrummet då NSD familjen har bjudit in mig till deras fest. Så inom en snar framtid så kommer ni att hitta bloggen mitt bland artiklar av Folkesson, Håkansson och Johansson. Vilken ära, nu skall jag bara försöka att jobba mig förbi firma Håkansson/Johanssons rödgula röra som deras blogg så finurligt har namnsatts till. Nej då, i familjen finns det ingenting som kan kallas konkurrens utan jag tror att vi mer kommer att vara som ett team. Jag blir väl den lilla babyn som papporna får lotsa runt i tidningsvärlden, förhoppningsvis så skall jag inte vara allt för trotsig utan ska försöka att lyssna på vad dom klokare människorna har att säga.

För övrigt så tror jag att ni måste köpa NSD i morgon, om jag har förstått det rätt så kommer det en intervju med bloggmästaren. Jag kommer då att köpa den, lite självgod måste man få vara!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Ekenttä

Kan du inte ha kvar denna blogg också! ;)

2009-08-12 @ 19:11:25
Postat av: Christer S

Förstår att många vill ha kvar dig o denna blogg här, men det skulle nog lätt bli för mycket med hockeyn, skolan, NSD OCH en blogg till det. Ta det lugnt och satsa stort på att vara lika bra i NSD istället!

2009-08-12 @ 19:21:09
Postat av: 2

Finns intervjun med dig på nätbilagan?

2009-08-13 @ 11:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0