Thörnqvist till Asplöven?


Våren kom sent i år då det för mig är ett säkert vårtecken när silly season säsongen når Haparanda och Asplöven. Det har varit ovanligt tyst uppifrån gränsstaden denna vår, mycket av det beror på att man varit upptagen med kvalet till allsvenskan. Man gjorde dock en tidig och bra värvning när man presenterade Freddy Lindfors som nygammal tränare inför nästan säsong, det visar inte minst oss hockeyälskare att man även nästa år siktar på att ta sig upp till allsvenskan.

På spelarfronten har det dock varit väldigt tyst ända tills i kväll då bloggen fick ett sms om att Asplöven visat intresse för den talangfulla Mariestadscentern Filip Thörnqvist. Filip är endast 19 år gammal och fick under säsongens gång sparsamt med speltid och noterades därefter för blyga 1 poäng på 42 spelade matcher. Men att han är talangfull och utvecklingsbar kan jag lova då han säsongen innan denna noterades för 20 poäng på 39 matcher i div 1 med Mariestad.

Detta är bara ett rykte men för Asplövens del så tror jag detta skulle kunna vara en bra värvning då Filip förmodligen inte är så dyr i drift. Det är lågbudgetvärvningarna som är dom mest intressanta, se bara på Jonatan Lindroth och Marcus Waldehagens utveckling under denna säsong. Där har man verkligen fått kvalité för pengarna och det är såna spelare som får anses som goda investeringar. Dessutom så ska det tilläggas att Freddy Lindfors är eminent i sitt arbete med unga utvecklingsbara spelare, det bådar gott för ett bra samarbete både för Asplövens och Filips del.

Vi får se vad det blir av detta rykte, glöm inte vart ni läste det först!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilka spelare är din klubb ute efter?

2009-04-06 @ 17:52:50
Postat av: Anonym

så du tycker att t.ex oikarinen och yli junnila, omark? inte presterat på den nivå det har förväntats?

2009-04-06 @ 19:40:10
Postat av: Jimmy

Anonym:



Givetvis så har dom gjort det, dom har tagit det ansvaret som man kan begära..

Så på så sätt är dom en bra investering men samtidigt så är dom dyra sådana..Ser du till vad spelarna tjänar så är Waldehagen den spelare som man fått mest valuta för pengarna för, dessutom är det alltid roligt när det kliver fram spelare som man inte förväntar sig ska kliva fram..



Köper du mitt resonemang?



Till den andra anonyma: Väldigt väldigt tyst från vår klubbs sida för tillfället, tror inte ens dom vet vad dom har tänkt sig att värva..

2009-04-06 @ 20:27:06
Postat av: tomtemor

Håller fullständigt med dig Waldehagen är min personliga favorit som "bästa asplövare" med den utvecklingen så hoppas jag han spelar nästa säsong i Happis(kommer inte i håg hur det var vet du föresten vilka som blir kvar till nästa vinter ?)

för Tyvärr så kan man inte läsa detta på Asplövens sida (skärping i nät miljön Ahc)

2009-04-06 @ 22:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0