Lågbudget till Kristianstad!


I total avsaknad av händelser i div 1 A så har detta under dom senaste veckorna mer blivit en blogg för dom sydligare delarna i Sverige. Dom två nordligaste serierna är dom som är mest ointressanta under säsongens gång, nu har man gått ytterligare ett steg i den riktningen då man även tagit med denna status in i silly season djungeln.

I ärlighetens namn så händer det fortsatt inte mycket i dom övriga serierna heller om man bortser från den glödheta F serien där det nu värvas i parti och minut. Frånsett Karlskrona så är det dock en hel del lågbudgetvärvningar som klubbarna hoppas ska överraska. I går var det Kristianstads tur då man kontrakterade tre stycken unga spelare, förhoppningen är säkert att någon av dessa ska blomma ut under säsongen som kommer.

- Patrik Magnusson ( Back ) Ulricehamn
- Julius Bergqvist ( Forward ) Helsingborg
- Konstantin Kourtidis ( Back ) Helsingborg

Värt att notera på dessa värvningar är att Julius är son till gamle Kirunatränaren Stefan Bergqvist och att Patrik i strumpläster mäter gigantiska 203 cm, dessutom har en kroppshydda på 113 kg att köra över vindsnabba forwards med.

Kristianstad har även fått en del kontraktsförlängningar i veckan, man ser dock liksom Olofström ut att gå en tuff säsong till mötes. Ett tungt ansvar kommer att vila på målvakten Martin Holst och på forwardskanonen Jens Svensson, det är dom två som måste bära detta lag på sina axlar om man ska nå en anständig placering.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt backpar med 172 cm/66kg Konstantin och 203/113 Patrik. Kompletterar varandra perfekt, kanske?

2009-04-21 @ 12:25:02
Postat av: Jimmy

Anonym:



Haha en rolig kombination men förmodligen en lyckad sådan =)

Olofström gjorde en fin värvning i dag, mer om det i kväll!

2009-04-21 @ 15:18:27
Postat av: Jocke

Patrik Magnusson är duktig, men ibland lite långsam och inte speciellt följsam. Snabba forwards har inte haft några större problem med honom ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0