Bloggen synar Kalix!


Det har varit väldigt tyst från Kalix sen säsongen tog slut men bloggen har åtminstone kommit över en viss information om vad som händer innanför Fururinkens väggar. Vad som händer med den viktiga duon Karlsson/Vikman har jag dock ej fått några uppgifter på, ska försöka att forska vidare i vad duon ska göra till hösten.

På väg bort:

Sebastian Rasimus Fw/C Utomlands ( Det ryktas om Frankrike/Tyskland för den unga talangen, än är dock ingenting klart ).

På väg in:

Rasmus Ericsson Fw Nässjö HC ( 37 poäng på 27 matcher blev facit för denna 23-åring under fjolårssäsongen i tvåan, rightskytt som beskrivs som en bra avslutare med mycket fina händer. Låter som att det kan vara ett bra förvärv detta, hoppas för Kalix skull att man lyckas ro denna affär i hamn ).

Anton Fransson Fw Ulricehamn ( 7 poäng på 33 matcher i ettan i fjol är väl inget lysande facit, beskrivs som en bra tvåvägsspelare som har bra storlek. Kan säkert tillföra det unga Kalixlaget en del och förhoppningsvis lyckas man ro även denna affär i hamn ).

Det jobbas aktivt med fler spelare men med tanke på det känsliga förhandlingsläget så vill källan i dagsläget inte släppa ytterligare information, återkommer med mer Kalix rykten så fort det dyker upp något av intresse.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: kalix

läget i kalix tror jag då inte alls ser för ljust ut eftersom att ingen spelare har ens blivit tillfrågade om fortsatt spel i kalix

2009-04-26 @ 20:17:17
Postat av: Rickard

Låter som Kalix sportchef jobbar hårt... får passa sig så han int går in i den berömda väggen!!!

2009-04-26 @ 22:03:10
Postat av: eriksson

En god vän till mig har faktiskt kontakt med Kalix Nicklas Dahlberg från gotland :) född 91 försvarere också! Så nu vet du det :D

2009-04-26 @ 22:38:54
Postat av: Fredrik

Kalix har även varit i kontakt med 2-3 spelare från Kiruna.

2009-04-26 @ 23:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0