Aprilskämten haglar tätt!


Runt om i massmedia har man under dagen kunnat höra och läsa en hel del sköna aprilskämt, det bästa skämtet måste vara det man har gjort på nwt.se. Där gick man i web-tv ut med att Färjestads coach Perra Johnson lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan, det trovärdiga i det hela var att bla Perra, Tommy Samuelsson och Rickard Wallin spelade med på detta. Dom visar prov på fina skådespelartalanger och klippet länkar jag till här nedan.

http://www.nwt.se/webb-tv/article507429.ece

Det är fortfarande stiltje på silly-season fronten när det gäller div 1, i elitserien har det hänt desto mer dom senaste dagarna. Bland annat så byter Frölunda ikonen Magnus Kahnberg ner sig då han i dagarna skrev på för Brynäs, nytändning är väl det han hoppas på då han efter sin NHL utflykt inte alls har kommit upp i nivå. Frölunda gör däremot en konstig värvning enligt mig då man plockar Tobias Viklund från Skellefteå, Tobias gjorde dock ett mycket bra slutspel och är väl på väg uppåt i utvecklingen. Erik Andersson lämnar också Skellefteå, ny klubbadress blir Linköping. Yngre broder Alcén lämnar Brynäs, i hans fall så har han än så länge inte klart med någon ny klubb. Chansar nog på Rögle, någon som sätter emot?

Har faktiskt blivit två värvningar i ettan i dag, Andreas Näsman byter Arboga mot Skövde och Oskar Lundberg byter Olofström mot Visby/Roma. För mig är detta inga bekanta namn, Andreas verkar dock ha haft en fin säsong då han producerat bra med poäng från sin backposition.
Olofström tappar och tappar, ser ut att bli en riktigt mager säsong för dom då dom dras med en väldigt nedskuren budget inför hösten. Även Linden Hockey har stora ekonomiska problem, i deras fall talades det till och med om att lägga ned A-lags verksamheten. Nu verkar dock A-laget bli kvar men det kommer att bli en rejäl lågbudgetsatsning för deras del.

Nu är det snart dax för nedsläpp i sm-slutspelets första finalmatch, förhoppningsvis kan HV dra det längsta strået. Kvällens match slutar iaf med HV seger, 3-1 låter som ett spelbart resultat!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: ungdomscoach

"Isen är halkig och det är en massa puckar som man måste akta sig så att man inte trampar på..."

Vadå aprilskämt? Så är det ju hela tiden som tränare!!! ;)

2009-04-02 @ 19:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0