Inför Piteå!


Efter en roadtrip till Kiruna under helgen så vänder vi nu åter till hemmahallen och ännu en tuff uppgift då vi gästas av topplaget Piteå.
Ett Piteå som än så länge spelat otroligt stabilt och är verkligen med och utmanar Asplöven om seriesegern trots att man just nu har storstjärnan Daniel Olofsson utlånad till Luleå.
Trots att man saknat honom i dom senaste matcherna så har man ändå fortsatt att vinna och Piteås förstafemma har lyckats hålla uppe sin produktion på ett bra sätt.

Jag trodde väl själv att Piteås förstafemma skulle få det betydligt tuffare nu när "Ragge" är borta men i stället har Piteås övriga nyckelspelare klivit fram på ett förtjänstfullt sätt, då tänker jag närmast på backen Niklas Strandberg som toppar backligan i hela serien med sina 21 poäng.

Piteå kommer säkert att komma rejält taggade då vi under förra mötet snodde med oss två poäng från LF Arena efter en heroisk insats från vår sida.
Det gäller att få ner farten på dom genom mittzon och att göra det svårt för deras spelskickliga backar, lyckas man med det så är mycket vunnet.

Vi kommer från två tuffa möten med Kiruna där vi inte riktigt kom upp i den nivå som vi hade hoppats på men samtidigt gjorde Kiruna det svårt för oss genom deras snabba spelvändningar och deras höga intensitet i sitt spel.
Vi har dock bra minnen ifrån mötena med Piteå och lyckas vi hitta tillbaka till den nivån under morgondagens match så har vi mycket stora chanser till att bli ett vinnande lag igen.

Mycket hänger på målvaktsfantomen Jimmy Lundberg som Piteå säkert drömde mardrömmar om efter förra mötet då han agerade levande vägg och räddade bland annat tre raka straffar.

Ytterligare en härlig utmaning för vår unga trupp och förhoppningsvis hittar många som såg Clemensnäs matchen tillbaka till hallen även under morgondagen.

Nu kör vi killar!


                                                       Kommer Lundberg upp till "levande vägg" nivå igen?

                                                                       

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: M.O.R

Jag hoppas jag får en trevligt stund framför datorn...Lycka till....

2008-11-25 @ 22:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0