AjAjAj Piteå!


Efter Daniel Olofssons klart godkända debut så är risken stor att Piteå tappar sin poängmaskin till Luleå för mer än två matchers spel.
Med 30 sek kvar så lyckades till och med "Ragge" peta in en puck i sin debut, visst att det kanske inte vara världens snyggaste men ett mål är alltid ett mål.
Annars så höll han en rätt låg profil men skötte sin uppgift på ett bra sätt, vill minnas ett pucktapp i mittzon under hela matchen. Han spelade väldigt säkert och försökte sig inte på nåt mer avancerat, precis som man ska göra när man debuterar i landets högsta serie.
Det var även en hårsmån från att han blev tvåmålsskytt då han fri med en utrusande Backlund i Timråmålet fintade åt vänster och hade då öppet mål för att lägga in pucken när Backlund river ner honom och drar på sig en tvåminutare.

Så sammanfattningsvis kan man väl säga att han gjorde en stabil insats utan att glänsa och att ett mål alltid är ett mål.
Jag skulle då inte tacka nej till att få sätta en puck i elitserien, ett härligt minne att berätta för barnbarnen i framtiden.

Grattis "Ragge" och för Piteås del börjar nu jakten på en ersättare, lycka till!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0