Pasi on ice!



Kl 10.00 var det så dax för det första ispasset tillsammans med Pasi, några tappra människor hade sökt sig till läktarplats för att bevaka detta ispass. Passet var koncentrerat till i stort sett en enda sak, 2 mot 1..Vi nötte alla möjliga 2 mot 1 övningar som vi allt eftersom byggde på med hemjobbande backar som gjorde att det blev 2 mot 2.

Så backarna fick slita en hel del denna förmiddag, bra att dom oxå får åka lite i bland =)

Efter träningen så var det som vanligt gemensam lunch på Ankis himmelska restaurang, var som vanligt bra mat och underbar service.
Kl 14 hade jag så mitt individuella möte med Pasi, det var ett himla givande möte och tycker personligen att det är ett bra initiativ av Pasi att ha dessa, prata lite individuell målsättning och vad han har för visioner med säsongen osv..
Man ska ändå leva med varandra under ca åtta månader så skönt med en start där man får ventilera sina tankar och funderingar, tror alla i laget uppskattar dessa möten.

Kl 17-18.20 var det då dax för ispass nr två för dagen, detta pass koncentrerades helt och hållet på vårat spelsätt, vi övade en hel del på hur vi ska spela i egen zon och hur vi ska agera i motståndarnas uppspelsfas.
Alltid lika härligt att få komma i gång med spelövningar, då vet man att matcher och allvar börjar närma sig en aning, sen är det lika bra att få göra bort alla kommunikationsmissar och allt sånt som uppstår när man börjar öva in spelsystem och såna saker.

Som ni säkert förstår så kommer jag inte förtälja mer än så om vårat spelsätt, behöver inte ge motståndarna den fördelen utan lite ska dom få tänka själv oxå..

Detta ispass var oxå mycket givande och bra genomfört från våran sida, men nu är det väl slut med träningar för denna dag tänker väl ni?

Haha, så enkelt är inte livet alltid, på med fyskläderna och en bilresa senare så stod vi där i Aspen och körde lite styrkeövningar men betoning på bål och benstyrka, var lite nya övningar som Pasi introducerade som var rätt jobbiga men givande..

Nu lovar jag er att efter detta så var det ingenting mer kvar för denna dag, kl 10.00 i morgon bitti är det åter dax för samma procedur som i dag, blir en tuff vecka men vi får belöningen i april..

Senaste om Dan Mogemark är att han blev skickad vidare från en specialist till en annan som han ska träffa inom den närmsta veckan, denna vecka blir det dock ingen träning för hans del. Vi får hoppas Dan är tillbaka i träning snart men det viktiga för Dans del är att ta den tid det tar för att få ordning på detta eländiga knä.

I dag anslöt Ville Vikeväinen efter hans utlandsresa så nu är det bara Mikko Purontakanen vi väntar på, han kommer medverka från och med i morgon.

Noterbart är att ass coach Per Kenttä vaktade den ena buren under förmiddagspasset och Per såg faktiskt stekhet ut, vi har en stabil målvaktsida när även ass coachen spikar igen på träning =)

Eller är det vi som har dåliga avslut?

Det kan inte jag tänka mig, alltid målvakterna som är bra om man inte får in pucken =)

Det får räcka så här för denna gång, nya uppdateringar under morgondagen..

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: asprövare

Du får inte skriva så sent...Man måste gå och lägga sig så man pallar med arbete på morgonen men man kan inte göra det utan att läsa din blogg ;-)

2008-08-18 @ 22:05:04
Postat av: Jimmy

Får ta det med Pasi, att vi måste träna tidigare så inte arbetslivet i Haparanda blir lidande =) eller jag kanske kan få skippa fysen så jag hinner hem å skriva? =)

2008-08-18 @ 22:31:15
Postat av: Asprövare

Du måste ta ett snack med Magnus om den där värsting mobban du skulle behöva så du kan blogga live för att de hockeytörstande måste få sina behov uppfyllda. Natti natti.

2008-08-18 @ 23:02:28
Postat av: Jimmy

Haha,kan ha med den i höftbyxorna och skriva mellan övningarna,ska ta det med Magnus =) natti

2008-08-18 @ 23:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0