Första ispasset gjort!



I dag var det trötta ben som mötte upp kl 09.00 på Pohjan Stadium i Torneå, på schemat stod 10 st 400 meters intervaller med "Valle" Olsson. Men eftersom så piggnade nog alla till och vi körde ett hårt och bra pass.

Sen hann vi hem en timme innan vi samlades på hallen igen för säsongens första gemensamma ispass. Denna tid på året är rena skräcken för materialförvaltaren, mycket saker som ska delas ut och alla rycker i han och har en massa frågor vart man hittar olika saker och hur allt funkar osv..

Men allt flöt på bra och kl 12.30 stod säsongens AHC trupp ute på isen för första gången tillsammans, träningen genomfördes med 4 övn och sen 30 min spel, ett lätt komma i gång pass..

Kan väl inte reflektera så mycket över dagens träning då man har nog med att hålla reda på sig själv men målvakterna ser starka ut i år iaf. Både Dan och Timo tog väl dom flesta puckar under träningen då vi utespelare har svårt för att åka och skjuta samtidigt så här i början, kordinationen är en aning bristfällig just nu =)

På Måndag ansluter backen Christoffer Drugge som kommer vara med på ett try-out kontrakt, det jag minns av Christoffer är att han är riktigt  vältränad och rejäl i sitt spel. Ville Vikeväinen ansluter till laget först på fredag då han innan kontraktet med AHC skrevs under redan hade bokat en resa till sydligare breddgrader. Men enligt rapporterna är det en vältränad, spelsugen och aning solbränd Ville som vi får se i vinter.

Annars så tyckte jag det var bra fart på träningen och stämningen i omkl rummet var mycket god, blir ju en härlig kombination med både svenska, finska och engelska i omkl rummet =)

På 2-målet var det röda laget anförda av Mr Asplöven Jarkko Pakisjärvi en aning hetare än oss i svarta laget och tog hem segern med god marginal.
I morgon söndag väntar möte med Pasi M kl 12.00 och efter det ett is och fyspass, räkna med många stela ljumskar som stiger ut på isen i morgon..

Ny rapport kommer i morgon kväll..

Övrigt att tillägga är att backen Niklas Strandberg, Piteås hemvändare ska vara med på ett läger med Skellefteå under en veckas tid till att börja med..
Önskar "Stralla" all lycka och att han visar upp sig från sin bästa sida..

Over and out..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0