Asplöven-Luleå J-20 1-5



Hans Kenttä har som alltid under hemmamatcherna gjort en lysande sammanfattning av matchen som ni hittar på Asplövens svenskafans sida.

Som Hans skrev så var det ingen höjdarafton varken för oss eller domaren, men många av våra utvisningar var solklara medans en del var av det tveksammare slaget.

I spel 5 mot 5 tyckte jag att vi helt klart förde matchen och skapade dom vassaste chanserna, men med ca 30 min i utvisningsbåset så förstår ni att dom bytena var av det sällsyntare slaget.

Man ska absolut inte tona ner Luleås insats heller, ett hungrigt lag som visade upp sig från sin bästa sida.
Deras målvakt var riktigt riktigt bra, vi hade en mängd dåliga avslut men dom av bättre sort tog han oxå denna kväll..

"Bulans" Luleå har säkert en rolig säsong framför sig, kommer nog säkert vara med i topp 8 efter nyår om dom fortsätter med samma aggresiva forechecking som dom hade i dag.

Varför vi spelade så dåligt i dag har jag inte bättre svar på än att vi gjorde en dålig träning i fredags och tog med oss den trenden in till match. Till veckan måste vi hålla en hög träningsnivå så ska vi nog se att detta lagbygge snart ska börja leverera, finns otroligt mycket hockey i detta lag men gäller att få ut det tillsammans oxå.

Sen är det så att ju fler nya spelare man har, desto längre tar det att bygga upp ett eget spel.  Man ska hitta formationer som passar i hop, dom ska lära känna varandra osv, mycket nytt att ta in för alla oss nya men bara vi tror på detta så kommer resultatet i slutändan bli mycket bra.

Försäsongen är känd för att vara undernas tid, många märkliga resultat och det är väl kvällens resultat ett gott bevis på.

Vi tar nya tag under onsdagen då vi åker till Finland för möte med Hokki som håller till i dom övre regionerna av mestis, där får vi verkligen en bra värdemätare.

Min egen insats var väl bättre i kväll men inte på något sätt bra, svårt att ge sig själv godkänt efter en 5-1 förlust..Men tog iaf lite fler initiativ och fattade fler bra beslut så känns som att man nu i alla fall har något att bygga vidare på.

Vi drar ett streck över denna match och så tar vi nya tag till veckan, en vecka som börjar med spinning kl 06.30 på fysioteket i morgon bitti..06.30!!

Tack för i kväll..

Kommentarer
Postat av: spanarn

Såg att Lycksele besegrade LN91 med 2-3. 33-15 i skott till LN91.

2008-08-31 @ 21:26:20
Postat av: Jimmy

Tack för infon spanarn, meriterande seger trots att LN förde matchen..

2008-08-31 @ 21:55:27
Postat av: Ingeborg

Kul lasning...inte just detta inlagg forstas. Men bloggen i helhet ar kul att lasa. Jag som inte ar sa sportintresserad borjar till och med kunna namnet pa flera ishockeylag. Larorikt!



Ingeborg

2008-09-01 @ 17:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0