Viktigare än viktigast!


Enligt vad bloggen erfarar så gjordes det i kväll en mycket viktig kontraktsförlängning i div 1 A, bloggen skulle vilja påstå att det kanske är den viktigaste om man bara ser till den nordligaste serien.
Tyvärr så får jag inte gå ut med vem det är eller vilket lag det handlar om då länets två länstidningar vill vara först med nyheten, bloggen anses nämligen som en hård konkurrent och får helt enkelt återigen lämna företräde.

Dom här nyhetsblaskorna börjar spela bloggen ett spratt, dom ställer krav efter krav men tar sig aldrig tid att skriva några större reportage. Oftast är det små notiser som vi får läsa om när det handlar om div 1, däremot div 5 fotboll kan man lätt göra en helsida på.
Denna nyhet väntar då jag med spänning på att få se, lyckas ni med konststycket att endast skriva ett fåtal rader så är det sista gången som jag lämnar företräde. Då blir det hädanefter huvudled ända fram till publiceratangenten!

Förhoppningsvis så kommer detta ut i tidningarna redan under morgondagen, annars blir det återigen en lång väntan för bloggen innan han kan publicera nyheten.

Man kan bara se till fallet Fredrik Alcén, där visste jag om övergången en vecka innan tidningen skrev om den. Får det då ens kallas nyhet?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: .

något som de lokala tidningarna inte kan beskyllas för är att vara snabba.....



har dessutom varit klart en tid, vet dock inte när pressen fick reda på

2009-05-19 @ 10:31:24
Postat av: Anonym

2009-05-19 @ 10:45:00
Postat av: Anonym

Kan det vara Niklas Strandberg som förlängt med Piteå?

2009-05-19 @ 11:01:19
Postat av: ryktas

skit i tidnigarna ,dom är ändå så sega. det ryktas om att det är olofsson i piteå..

2009-05-19 @ 11:19:41
Postat av: 2

lundberg i LSK? :P

2009-05-19 @ 12:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0