Silly season glödhet igen!


Efter en minst sagt händelsefattig vecka så var det återigen dax för silly season att vakna, det började redan under förmiddagen då Skövde gjorde klart med den spelskickliga Daniel Wallén.

Under kvällen så har två glödheta värvningar skett och en av lite mindre värde, det började med att poängsprutan Jonas Lindström byter B mot F då han går ifrån Hudiksvall till Kristianstad. Jonas gjorde under fjolåret magnifika 57 poäng ( 29+28 ) och får ses som en drömvärvning, frågan är om han kan fortsätta att producera i en betydligt starkare serie?

Asplövens starke man Magnus Lehto har återigen varit ute på en shoppingrunda, denna gång hittade han en etablerad målvakt i finländaren Henri Launonen som senast spelade i Olofström. Det innebär att Dan Mogemark och Henri Launonen kommer att kampera ihop under säsongen som kommer, vart tar då Timo Lindström vägen?

Även Mjölby Hockey har varit ute på marknaden och hämtat in den talangfulla Borlängebacken Jeff Jakobs, han är en fysisk back med en bra attityd till sporten.

Det kommer en hel del bra svar på vem det kan vara som igår gjorde klart för ytterligare en säsong i sin klubb, tyvärr så får ni vänta då länstidningarna har satt munkavel på bloggen. Ett tips är att under morgondagen surfa in på www.folkbladet.nu då det lär vara en artikel om just den påskriften. Mer kan jag tyvärr inte säga!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Woho!

Super bra LSK!

2009-05-20 @ 07:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0