Lite nyförvärv och lite kontraktsförlängningar!


Det har hänt en del i div 1 Sverige under dagen, här kommer ett axplock av det viktigaste.

Nyförvärv:

Victor Tisell Mv Helsingborg till Tingsryd
( Tingsryd har hittat sin båsöppnare, valet föll på denna reaktionssnabba och talangfulla målvakt. Förhoppningsvis så får han en del matcher redan i vinter och kan på så sätt fortsätta sin utveckling. )

Tomas Andersson Fw Skövde till Kristianstad ( En rutinerad pjäs som snittar kring en poäng per match i ettan, blir säkerligen en stor tillgång i ett lågbudgetsatsande Kristianstad. )

Eddie Davidsson Fw Västerås J-20 till Enköping ( Gjorde redan under fjolåret 9 matcher i klubben och svarade då för 8 poäng, utöver det så gjorde han 44 poäng på 42 matcher i superelit med sitt Västerås. Nu blir han alltså Enköpings spelare på heltid och kommer säkerligen producera bra även i ettan. )

Johan Agu B Tierp till Mjölby ( Skrev lite om Johan i ett tidigare inlägg, skrev då att han producerade bra med poäng under fjolåret och att han nu vänder hem till moderklubben. En stor rightback som det gör ont att möta, blir förmodligen en viktig pjäs i Mjölbys lagbygge. )

Kontraktsförlängningar:

Marcus Eriksson Fw Vita Hästen
( Oj, det här var en viktig pusselbit för Hästens offensiv, 113 poäng ( 49+64 ) har det blivit under dom två senaste säsongerna. Respekt! )

Annars så fortsätter Halmstad att signa upp sin fjolårstrupp, enligt säkra källor så har dom nästan inga pengar alls att shoppa för. Man får helt enkelt förlita sig på dom som gjorde det ifjol och sen får man hoppas på att spelaren/kanslisten Peter Ström har motivation kvar efter en förtjänstfull karriär.

I finanskrisens spår så kommer vi nog att få se fler än ett lag i ettan på dekis i år, det öppnar upp dörrarna för dom som vill uppåt. Jag tror personligen att det kommer bytas ut en hel del lag i år när kvalspelet är färdigspelat, förhoppningsvis kan nu min gamla klubb Falu IF åter ta steget upp. Man jobbar med otroligt små medel men har nu gått ut och sagt att man ska gå upp, man fick dessutom i veckan klart med en del "hemvändare". Dels så återvänder IFk Ore trion Joakim Westerling, Viktor Glans och Jesper Larsson tillbaka efter att man under fjolåret hjälpte IFK Ore att ta sig upp i tvåan, man får även tillbaka mycket duktiga backen Christer Bjarby efter hans sejour i Lindlöven. Det ser så här långt mycket bra ut, kanske kan man även lyckas locka tillbaka Falusonen Jonatan Lindroth efter hans sejour i Asplöven? Det känns dock långsökt då det känns som att Jonatan i detta fall måste sätta karriären framför hjärtat!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Caztie

Jonathan Lindroth visade att han hade stort hjärta även i Asplöven, en kanonkille att ha i ett lag som vårt.

2009-05-16 @ 10:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0