Kalix fortsätter att satsa!


Kalix fortsätter sin satsning mot att etablera sig i ettan, i går presenterade man Tomi Haapaniemi som sitt första nyförvärv och i eftermiddag så var det dax igen.

Kalixsonen och energiknippet Mikael Österberg vänder hemåt efter sejourer i Kiruna, Hammarby och nu senast i Asplöven. Ett kanontillskott till den unga truppen då Mikael kommer in med värdefull rutin från spel på högre nivå, dessutom får man en av seriens bäst tränade spelare att förfoga över.
I Mikael får man en riktig gnuggare som låter benen gå i byte efter byte, oöm som få och dessutom en riktig retsticka. Han lär passa perfekt in i Petter Christofferssons lagbygge, dessutom får man in en spelare med gigantiskt stort Kalixhjärta.

Mikael hälsar att försäsongsträningen hittills varit riktigt bra och använder ungefär dessa ord när han beskriver tränaren Petter Christoffersson " Jag har haft många fystränare genom åren men Petter är den överlägset bästa, han vet verkligen vad han gör".

Inte bara jag som verkar älska Petters ledarstil, det är så mycket hjärta och så mycket vilja bakom varje drag som han gör. Petter har tagit med sig sitt stora hockeyhjärta in i tränarkarriären, alla ni som sett honom spela hockey vet vad jag pratar om.

Det kom i kväll uppgifter till bloggen om att legendaren och passningsgeniet B-O Karlsson nu är klar som tränare för Boden, ett bra val i sådana fall då B-O besitter fina ledaregenskaper och dessutom ett stort hjärta för föreningen. Är det någon som kan bekräfta att han är klar?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: ererer

Hur kommer serieindelningen se ut i år? alletta direkt efter jul?

2009-05-07 @ 21:44:03
Postat av: Jimmy

Ererer:



Det blir det då allettan kommer att innehålla 8 lag denna säsong..

2009-05-07 @ 22:32:03
Postat av: Boden

B-O är klar, presenterades efter fys testerna i tisdags.// spelar i BHF

2009-05-08 @ 00:00:26
Postat av: Yepp

Det blir Dallas och B-O i båset i vinter.

2009-05-08 @ 00:16:08
Postat av: Lasse F

Låter som att Stålnacke är sugen på Kalix!!

2009-05-08 @ 09:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0