Gott och blandat!


Lyckseles trupp börjar så smått ta form då man i går gjorde klart med juniortrion Andreas Eggesten, Tobias Lundmark och Viktor Skeppström, dessutom så valde backen Anton Svensson att förlänga sitt kontrakt. Dessa killar är alla unga och utvecklingsbara och med rätt utbildning så kommer man säkerligen att ta ytterligare ett kliv under säsongen som kommer. Men som alltid med unga killar så hänger det mesta på dom själva, har dom viljan och passionen till sporten så kommer dom också att utvecklas bättre. Om dom har det så tror jag att dom kommer att få stor hjälp i sin utbildning av nya tränaren Andreas Berglund då han lägger stor vikt på att utbilda enskilda individer. Kul att ni väljer att stanna killar, ni kommer garanterat att få ta ett större ansvar denna säsong!

Rykterna säger att Lycksele dock kan avskriva Clemensnäsduon Zakarias Granlund och Oskar Edström  då båda enligt en källa har tackat nej, någon som kan bekräfta detta?

Flykten från Kiruna verkar fortsätta, nu ryktas killarna här nedan vara på väg bort från klubben.

Oscar Molin ( Asplöven och Västervik sägs ha visat intresse )

Joel Asp ( Asplöven sägs ha visat intresse )

Henrik Bergenström ( Bland annat Gislaved och Piteå sägs ha visat intresse )

Som många av er redan vet så är bloggansvarige i Falun under helgen då han deltar i innebandyturneringen Viking Line Cup. Vi ( Window Vipers ) har hittills spelat två matcher och har vunnit en och förlorat en.

Window Vipers - Green Machine 3-7 ( 0-4 )

Ett sömnigt Windw Vipers kom till matchstarten 08.50 med några timmar för lite sömn i kroppen, förberedelserna var alltså inte dom bästa. Kolhydratladdade till max så såg vi närmast proppmätta ut under den första perioden, vi lämnade för stora hål i defensiven och hade svårt att vinna boll. Moraspelaren Daniel Viksten och Piteåspelaren Marcus Ernlund hade stor lekstuga och kunde ge sitt lag en komfortabel ledning som alrig var hotad. Andra perioden blev en jämnare historia då vi verkligen lyfte upp oss, mycket tack vare tvåmålskytten och speedkulan Alexander Heurlin. För min egen del så var det ingen rolig dag på jobbet, kan med gott samvete säga att jag var sämst på plan.

Window Vipers - Vallentuna IBK Motion 6-1 ( 5-0 )

Klassskillnaden var total under matchens första 15 minuter, av naturliga skäl så blev den andra perioden en avslagen historia. Det var ett revanschsuget Window Vipers som nu hade fått lite vila i sina trötta kroppar, förberedelserna var med andra ord snäppet bättre. För min egen del gick det en aning bättre, fick summera 1+1 och bollkontrollen börjar sitta som den ska. Klockan 23.00 spelas en nyckelmatch i gruppspelet då vi tar emot laget Torpederna, vinst där och vi börjar känna en viss slutspelsvittring.

Som jag skrivit tidigare så blir detta en inläggsfattig helg på bloggen, hoppas och tror att ni har överseende med det!

Over and Out från ett fantastiskt vackert Falun!

Kommentarer
Postat av: C

Ärligt talat nu: Hur mycket festande är det på sådana där "jippoturneringar" ?

2009-05-21 @ 19:39:47
Postat av: Fel

Ang Molin så finns det 1 lag till

2009-05-21 @ 20:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0