Förlängningar, nyförvärv och förluster!


Gårdagen bjöd även den in till över 1000 besökare här på bloggen, fantastiskt är ordet då man under dom senaste veckorna haft ett snitt på omkring 800 besökare. Den ökningen beror till stor del på att andra bloggare har marknadsfört min blogg genom sin, bland annat är det Holger med Taifbloggen, Vitos Olofströmsblogg och KHK bloggen som är dom som egentligen ska ta åt sig äran. Nu glömde jag säkert någon men dom berörda hinner jag tacka här framöver.

I går var det förresten dax igen då klubb nummer fyra hörde av sig, alternativen börjar nu faktiskt bli ganska många och det gör att man nu har en hel del grubblande framför sig. Det är alltid en massa fix och don om man bestämmer sig för att byta klubb, enklast är egentligen att göra som Kirunakaptenen Joel Törmä. Han har bestämt sig för att hjärtat alltid är det viktigaste och gör därför till hösten sin elfte säsong i Kirunatröjan! Det om något är respekt och ni Kirunasupportrar ska skatta er lyckliga över att ha en sån som Joel som er kapten, elva säsonger är respekt Joel!

Nyförvärv:

Alexander Kovalonok Fw Gislaved till Nybro ( Efter en poängmässigt ok säsong så vänder Alexander åter tillbaka till Nybro, förhoppningsvis med nyvunnet självförtroende och en oerhörd revanschlusta. )

Förluster:

Henrik Tojkander M Nybro till Epinal ( Henrik vill fortsätta spela på en så hög nivå som möjligt och såg därför nu sin chans till ett äventyr. Precis som Asplövens Joni Lindlöf så väljer Henrik spel i den högsta Franska ligan, Epinal blir ny klubbadress. Där hittade vi i vintras Skellefteåsonen Alexander Sundqvist efter att han först startat säsongen i stekheta Clemensnäs. )

Förlängningar:

Petter Mattsson Fw Hedemora

Jonas Jakobsen B Kungälv

Kristian Luukkonen Fw Kungälv

Robin Jacobsson B Tingsryd

Christian Andersson-Gran Fw Asplöven

Jarno Honkonen Fw Nybro

David Forsberg Fw Linden

Robert Medin Mariestad

Många bra påskrifter under gårdagen, Kungälv signar upp två viktiga kuggar där framförallt Luukkonen sticker ut lite extra. Tingsryd fortsätter att kontraktera fjolårstruppen då man nu skrivit fast stora och otroligt starka backen Robin Jacobsson, kom ihåg att blicken alltid ska vara uppe när ni möter Robin forwards! Asplöven får behålla energiknippet och talangen Christian Andersson-Gran trots att han kanske inte fick den speltid han förtjänade under fjolåret, även viktigt att Linden får behålla David Forberg då han besitter värdefull rutin för det orutinerade Eskiltunalaget. Mariestad fortsätter också med att få behålla fjolårstruppen, i går var det rutinerade Robert Medins tur att låta bläcket tala. Jarno Honkonens påskrift för Nybro var gårdagens klart bästa förlängning då man får rutin, lagkapten och poäng i samma kille!

Annars så är det mest anmärkningsvärda denna morgon taget från den Amerikanska collagehockeyn där en Svensk forward vid namn Per Thunberg huserat under dom två senaste säsongerna. Han lämnar nu New England Pilgrims då han fixat collage på endast 2 år, han har alltså läst 4 collageår på endast 2 levnadsår. Det om något bör hyllas!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilka klubbar har hört av sig till dig?

2009-05-12 @ 09:39:30
Postat av: Anonym

vad är besökarrekordet?

2009-05-12 @ 10:32:26
Postat av: Jimmy

Anonyma:



Jag tror besöksrekordet är 1182 stycken!



Vilka klubbar som hört av sig till mig kommenterar jag inte, gör så av respekt till föreningarna.

Däremot är det fritt fram att spekulera bäst du/ni vill =)



2009-05-12 @ 10:56:01
Postat av: RINKRÄVEN

Alcén klar för Västervik

2009-05-12 @ 12:17:29
Postat av: Tips

Vore bra om du kunde skriva namn och klubbar i dina inlägg med fetad stil. Det blir enklare att läsa igenom och man kan skippa det man inte tycker är intressant.



Tack för en annars utomordentlig blogg!

2009-05-12 @ 14:50:39
Postat av: det ryktas

det ryktas att det är topp 4 lagen i eliteserien som hört av sig

2009-05-12 @ 16:30:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0