Dom som får det tufft!


Bloggen har i tidigare inlägg delgivit sina personliga åsikter om vilka lag som kommer att ta sig till det allsvenska kvalet, det är inte mer än rätt att jag nu ger er lite information om vilka lag som kommer att få det tufft i vinter. Vilka är det som egentligen ligger i riskzonen för ett negativt kval?

Div 1 A:

Clemensnäs
( Någon gång så måste även dom förpassas till det undre kvalet, i år tror bloggen att det är dax. Man har en total avsaknad av organisation, publik och ekonomi, väger man in dom kriterierna så är det inget snack om saken. Eller lyckas man återigen lagomt till fortsättningsserien pricka in toppformen? )

Det andra laget är omöjligt att säga vilka det blir, lär bli en hård kamp mellan Lycksele, Luleå Rebels, Boden och Kalix. Det lag som tappar formen lagomt till fortsättningsserien ligger risigt till, vilka gör egentligen Clemensnäs sällskap?

Div 1 B:

Utgången av denna serie är omöjlig att sia om, det enda man säkert kan slå fast är att vi får se Östersund, Hudiksvall och KB 65 i Allettan. Vilket blir det fjärde laget? Vilka är det som kommer floppa rejält i fortsättningsserien?

Div 1 C:

Linden
( En riktig lågbudgetsatsning som kommer att bära ända till det nedre kvalet, enda som kan rädda dom är att det inte bara är Linden som blir dåliga i år. )

Tierp ( Man tappar tvillingarna Berlin till Almtuna och Agu till Mjölby, lagets ryggrad med andra ord. Det är tvillingarna som burit Tierp under dom senaste åren, räddningen kan vara att Berlinarna får dåligt med speltid i Almtuna och väljer att återvända. Luktar dock kval lång väg, känns som att Tierps div 1 epok nu går mot sitt slut. )

Hedemora ( När Hedemora tog steget upp inför fjolåret så trodde jag att man var där för att stanna. Fjolåret sa dock något helt annat och enda räddningen från kval neråt är Linden och Tierp. Vi lär återse två av dessa tre lag i kvalet, kommer Berlinarna hem och frälser sitt Tierp? )

Div 1 D:

Stockholmsserien
är omöjlig att tippa då lagen varierar något enormt från år till år. Järfälla, Nynäshamn, Trångsund och M/B Hockey är dom lagen som ligger i farozonen som jag ser det, men som sagt så kan allt hända i denna checkingserie.

Div 1 E:

Kumla
( Det luktar lågbudget lång väg, så har det dock varit genom dom senaste åren. Lyckas man undvika kval i år igen? Traditionens makt brukar vara stor! )

Munkfors ( Ligger på gränsen år efter år, efter denna säsong så lär div 1 sagan vara slut. Eller lyckas man återigen klara sig kvar via kval? )

Sunne ( Ligger i riskzonen, kan klara sig på Kumlas bekostnad. Tror Sunne kommer få ihop en trupp som kommer undvika kval, det lär dock bli på det berömda f***håret! )

Div 1 F "Lilla allsvenskan":

Halmstad
( Inga pengar innebär oftast svårvärvat, man har riktat in sig på att behålla den trupp som spelade dom upp i ettan. Tror dock det blir ett chockartat uppvaknande och att man får försöka kvala sig kvar. Det kommer man att lyckas med och vi kommer att återse Halmstad i ettan för en lång tid framöver. )

Gislaved ( Man har blivit sämre och sämre för varje år, i år leder det ända fram till kval neråt. Liksom Halmstad så kommer man att klara kvalet galant och genom det göra sig välförtjänta av ett nytt år i ettan. )

Vad tror ni, har bloggen rätt?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Malåpojken Lars Örnberg som spelar i Clemensnäs har fått ett kontraktsförslag från Kiruna

2009-06-01 @ 08:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0