Bra värvning Tingsryd!


Det är i div 1 F som det händer saker denna silly season, eller kanske ska vi säga "lilla allsvenskan" som klubbarna där nere gärna vill kalla sin serie. Utan att göra någon större efterforskning så vill nog bloggen påstå att det är ett litet väl kaxigt uttryck att använda sig av då man under den senaste tioårsperioden inte fått upp särskilt många lag i allsvenskan. Ser man däremot till intresse, jämnhet och spelarbudget så råder det ingen tvekan, div 1 F är landets överlägset mest intressanta div 1 serie.

Jag som aktiv div 1 spelare skulle inte tveka en sekund om ett lag från den regionen skulle höra av sig och jag tror inte heller att jag är den enda som känner så. "Lilla allsvenskan" regerar, så är det bara!

Tingsryd har efter kvalseriedebaclet koncentrerat sig på att behålla dom spelare som man vill behålla, spelare som Sebastian Ellerstad, Anders Lövdahl och Johan Thelin har man alltså släppt med fri vilja. Johan lägger visst av och satsar på en tränarkarriär, Sebastian har jag ingen aning om men tippar på att han flyttar hem till Stockholm och Anders skulle jag sätta mina pengar på att han åter kommer tillbaka till Borlänge.

I går var dock Tingsryd ute och handlade, man hämtar in attityd, intensitet och ungdomlig entusiasm från Uppsalaklubben Almtuna. 19 årige Victor Rollin-Carlsson står det på kvittot, en otroligt utvecklingsbar center som man kommer att ha stor nytta av. Ett framtidsnamn helt klart och en sund och bra värvning från Smålänningarnas sida, förmodligen inte alltför dyr heller vilket man säkerligen också gillar från Tingsryds sida.
Om inte Victor drabbas av storstadshemlängtan så kommer detta bli en lyckad värvning och en bra pjäs att ha i jakten på allsvenskan, lyckas inte den jakten så får man gotta sig med att man trots allt spelar i det som i folkmun kallas "lilla allsvenskan". Inte fy skam det heller!

Saxade detta från Vita Hästens svenskafans sida:

Låt Hästen Stegra


Nu har alla chansen att sponsra Hästen.


 

Gör slag i saken, Hjälp Hästen på vägen mot Allsvenskan.
Visa att du är ett riktigt fan, köp en häftigt tröja för 300 kronor.
Vinsten går oavkortat till nya spelare.
Beställning sker genom att betala in pengarna på postgiro 5885-1924.
Skriv namn,telefonnummer och och storlek.
Sista beställning 15 juni.
Text på tröja blir "Låt Hästen Stegra"
Bild på tröja kommer inom kort.

Beställda just nu:

7 st

Känns en aning kopierat va? Tror det var något annat lag som nyss avslutade sin tröjförsäljning?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

I vilken stad håller vita hästen till?

2009-05-02 @ 17:38:06
Postat av: Anonym

I vilken stad håller vita hästen till?

2009-05-02 @ 18:23:47
Postat av: KHKare

Vita Hästen = Norrköping

2009-05-02 @ 18:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0