Blir Rundblad näste man att lämna?


Enligt vad bloggen erfarar så har en toppklubb i ettan visat sitt intresse för Lyckseles spelskickliga back Peter Rundblad som svarade för fina 20 poäng ( 5+15 ) under säsongen som gick. Vi får för Peters skull även om det är tråkigt för Lycksele hoppas att parterna skall komma överens då detta är ett steg i rätt riktning i hans karriär.

Lycksele kan alltså inom några dagar tappa två av sina poängstarkaste killar då forwarden Johan Lindström i dag valde att skriva på för Piteå, tunga tapp som inte blir alltför lätta att ersätta.
Som jag har förstått det så pratar klubben just nu med en hel del olika spelare som man hoppas kunna knyta till sig, några av dom affärerna lär man säkerligen ro i hamn.

Det är en nödvändighet om klubben ska fortsätta att utvecklas och bli ett stabilt div 1 lag, detta tror jag dock att man kommer att lösa galant!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilka ryktas til klubben?

2009-05-07 @ 16:25:37
Postat av: Mr96zz

Vilka surras det rykten kring som far till LSK och vilka vill ha Rundblad ?

2009-05-07 @ 17:29:39
Postat av: Anonym

Lindström visade prov på vilket oerhört stort hjärta han har för föreningen. Eller han har väl visat hela säsongen hur stort hjärta han har, snacka om ett energiknippe både under matcher, och det man sett under träningarna. notera ironin i inlägget..

2009-05-07 @ 23:47:23
Postat av: Jimmy

Anonym:



Hjärta och hjärta, killen måste i första hand tänka på sin egen utveckling. I Piteå får han tävla i tuffare konkurrans, det kanske i sin tur medför att glöden och energin kommer åter..Sen kan inte alla spela med en himla massa energi jämnt, alla är vi olika..



Det är min syn på det hela, men alla ser vi olika på sporten och individerna i den..

2009-05-07 @ 23:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0