Semifinaldax!


Elitserien går i kväll in i sitt semifinalspel, tror att vi kommer att få se två tighta matchserier där Frölunda och Färjestad till slut drar det längsta strået.

Kvällens matcher:

Skellefteå-Färjestad 3-2 Totalt i serien: 2-4 i matcher
Hv71-Frölunda 4-3 ot Totalt i serien: 3-4 i matcher

Notera att:

- Färjestad har tre ordinarie spelare i truppen som i år även spelat matcher med Skåre i ettan. Marcus Johansson, Johan Motin och Per Åslund har alla tre deltagit sporadiskt i Skåres jakt på allsvenskan.

- Hv71 gjorde en mästerlig vändning i kvartsfinalspelet då man vände 1-3 i matcher mot Timrå. Match sex avgjorde man i sudden death efter att Timråbacken Mikko Lehtonen tappat skridskoskenan!

- Fröunda har efter en miserabel start under hösten verkligen spelat upp sig, man smyger med och har vuxit fram som den största utmanaren till Färjestad om guldet.

- Skellefteås tredjekedja med Kimmo Koskenkorva, Gabriel Karlsson och Christian Söderström varit lagets bästa enhet under i stort sett hela säsongen. I slutspelet har juniorbacken och Lyckselesonen David Rundblad verkligen blommat ut, är för stunden kanske lagets bästa back!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Robban

HV startar hemma i Kinnarps ikväll. Vi kommer att vända på ett 0-2 underläge till seger 4-2 i matcher mot Nubbens gäng. Det är mitt tips :-)

2009-03-19 @ 15:23:04
Postat av: Jimmy

Robban: Hockeyorakel som du är så hittar du alltid dom små felen i texterna, givetvis ska det vara Hv som i kväll vinner över Frölunda i sudden..Lika givet är det att vi avgör hemma i scandinavium i en sjunde match efter stor dramatik!

2009-03-19 @ 17:40:32
Postat av: Anonym

Var det inte Kimmo Lotvonen som råkade ut för skridskoproblemet, eller missminner jag mig?

2009-03-19 @ 21:56:24
Postat av: A#9

Det var Mikko Lehtonen som tappade skenan.

2009-03-20 @ 17:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0