Rosvik-Lycksele 3-2 ( 1-1, 0-1, 2-0 )


Som ni ser av resultatet i kväll så blir inte detta det längsta inlägg som jag gjort, förlorar man mot ett lag som tränar två gånger i veckan så ska man skämmas. Det värsta av allt är att Rosvik mycket väl var värda dom tre poängen då dom jobbade betydligt hårdare än vad vi gjorde, genom det så vann dom i stort sett alla närkamper och alla 50/50 puckar.

Vi har nu satt oss i en rejäl knipa då det nu bara är segrar som räknas, vi måste nu börja vilja vinna och vilja vara delaktiga i spelet. Som det ser ut nu så åker alla och gömmer sig och skjuter över problemen på varandra, ska man vinna matcher så måste man agera precis tvärtom. I grund och botten så är vi ett betydligt bättre lag än vad både Rosvik och Luleå Rebels är, tyvärr så vinner man inga matcher på pappret. Om vi ska slå dom här lagen så måste vi jobba minst lika hårt som dom då vi inte är ett lag som kan spela ut våra motståndare, det gjorde vi inte kväll och då får vi oxå åka dom 25 milen hem med svansen mellan benen.

Min egen insats kan beskrivas med ett enda ord, KATASTROF!

Nog om denna match, i morgon spelas det playoffhockey i LF Arena då Piteå gästas av östra norrbottens stolthet Asplöven. Det kommer att bli en tuff historia där målvaktsspelet kommer bli en av dom största nycklarna till seger, såg för övrigt en stor del av Piteås träning i dag. Vill du Pasi ha tips om hur Piteå kommer spela i powerplay så är du välkommen att ringa, telefonen står på enbart för dig!

Nu glömmer vi det här och tar nya tag på söndag!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: JJ

Blev chockad när jag hörde resultatet



Hörde av några som såg matchen mot Rebells att inget av lagen såg ut som ens ett litet hot för er, men ett kval är ett kval...

2009-03-06 @ 22:59:56
Postat av: Bobbo Krull

Vad är det som händer med Lycksele? När jag sett er spela i Kiruna så har ni varit mycket bättre än både Boden och Kalix tex. Har mycket svårt att förstå att ni förlorar mot Rosvik. Av de lag som jag sett under den gångna säsongen i Kiruna är Boden det klart sämsta.

2009-03-06 @ 23:32:23
Postat av: Jimmy

JJ och Bobbo Krull: mot lag som Kiruna och Asplöven så kan vi bara förstöra och låta motståndarna föra, det är vi fantastiskt bra på. Men när vi ska föra och styra och ställa så låser det sig totalt, vi åker på kontring efter kontring när vi blir lite väl övermodiga och naiva i anfallsspelet..Vi hittar inte riktigt balansen i vårt spel och blir då ett lätt byte för vilket lag som helst!

2009-03-06 @ 23:38:23
Postat av: Krigare

Jimmy en inspirationskälla för resterande matcher..



http://www.kuriren.nu/bloggar/bloggare.aspx?blogg=4648174



Har själv haft han som tränare i bodens j18 lag, om du inte hittar inspiration njut av en skön läsning!

2009-03-07 @ 12:30:43
Postat av: Anonym

Hur såg "Tellan" ut mot Rosvik?

2009-03-07 @ 17:32:10
Postat av: Zamboni

Kom igen nu, ni behövs i ettan och har varit med oss i Boden hela resan i två år nu. Bit ihop och kämpa det är det hela...

2009-03-07 @ 22:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0