Inför Rosvik


I morgon så är det återigen matchdax för vår del då vi i den första kvalseriematchen gästar LF Arena för möte med Rosvik. Vi kommer från ett tre veckors långt uppehåll där vi under dom två första veckorna fokuserade mycket på skridskoåkning och kampövningar, under denna vecka så har dock allt handlat om att få upp farten och återigen hitta det spel som vi vet att vi har i oss. Det känns som att vi trots en något turbulent tid kommer väl förberedda till dessa uppgifter, man märker att fokuseringen nu är en helt annan än vad den var under slutet av fortsättningsserien.

Om Rosvik så vet jag i princip ingenting mer än att dom gjort en stabil säsong i den norra tvåan och att man började kvalspelet med att förlora mot Luleå Rebels. Man har under säsongens gång varit otroligt starka hemma i Kristallen men har lagomt till kvalet bytt till LF Arena, vi får se om det har någon inverkan på det annars så fina hemmaspelet.

För vår del så handlar det egentligen väldigt lite om vad det är för motstånd vi möter, det handlar mer om att fokusera på vårt eget spel och hitta dom linjer i spelet som vi söker. Vi får räkna med att vara det spelförande laget och för vår del så kanske det inte är optimalt då vi är som bäst när vi låter motståndarna styra spelet. Men det är bara att gilla läget och inte lura in oss själva i någon falsk säkerhet när vi får föra spelet, det gäller att vi driver upp tempot och tar initiativet i matcherna. Vi ska av naturliga orsaker vara det tempostarkaste och smartaste laget i denna kvalserie, men samtidigt så gäller det av vi går ut och bevisar detta. Vi får räkna med att både Luleå och Rosvik kommer jobba livet ur sig för att få slå oss, sånt får man räkna med när man kommer från den högre divisionen.

Det ska bli fantastiskt roligt att spela match igen, såna här långa uppehåll blir i längden väldigt tråkiga och slentrianmässiga. Jag ser verkligen fram emot denna kvalserie då det säkerligen kommer bli roliga matcher då dessa lag fått spela en offensiv hockey under hela året medans vi mestadels har fått rikta in oss på defensiven. 

Eftersom vi dras med några skador  så kommerJohan Tellström säsongsdebutera under morgondagen, han har under veckans träningar sett riktigt bra ut. Han kommer bidra mycket med sitt spelsinne och sin rutin då han har några hundra elitseriematcher på rutinkontot.

Nu ska jag bänka mig framför kvartsfinalspelet som börjat i kväll, lär bli några riktiga holmgångar. Återkommer med en rapport från matchen under bussresan hem i morgon, förhoppningsvis så blir det en glad och avslappnad rapport!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: KFR

Lycka till i kväll!

2009-03-06 @ 16:27:52
Postat av: M.O.R

Nu ger ni allt...tyärr kan man inte följa matchen online...jag vill ha ett positivt besked av dej ikväll....lycka till...

2009-03-06 @ 16:57:01
Postat av: göran

Blir torsk

2009-03-06 @ 19:56:13
Postat av: togge

1-1 efter en perre tror jag.

2009-03-06 @ 20:23:14
Postat av: Anonym

lycka till!

2009-03-06 @ 20:31:23
Postat av: Anonym

Om någon hör resultatet får ni gärna skriva de här =)

2009-03-06 @ 21:18:24
Postat av: Anonym

3-2 till rosvik, inte mycket tid kvar nu.

2009-03-06 @ 21:54:14
Postat av: Anonym

slut 3-2 till rosvik...

2009-03-06 @ 21:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0