Dagen efter, inför Rebels!


Klumpen i magen har nu förvandlats till fjärilar, div 1 existensen är räddad och man kan återigen gå ut på byn med huvudet högt. Det var en fantastisk lättnad när slutsignalen ljöd kring 21.15 tiden under gårdagskvällen, känns skönt att vi kunde samla ihop oss och visa framförallt oss själva att vi hör hemma i ettan. Samtidigt så spelade vi upp även Rebels i ettan, eller att vi spelade upp dom känns som ett aningen konstigt ordval då dom i ärlighetens namn har fixat denna uppflyttning helt på egen hand.

Dom är värdiga att ta detta steg då dom vunnit samtliga matcher mot främsta antagonisten Rosvik, det om något gör dom till värdiga div 1 kollegor till oss i höst. Rebels spelar en strukturerad och rolig hockey, dom spelar redan nu ett spel som kommer att vara vägvinnande även i ettan. Man har en bra förstaformation som öst in poäng under hela säsongen, i förra mötet mot oss så hade dom inte någon av sina bättre dagar och då blev det även en nolla för laget i målprotokollet. I morgon så lär dom få lite mer ytor och på så sätt så kommer dom kunna briljera på ett helt annat sätt än sist, det gäller att vi ser upp med dessa killar.

För vår del så känns det skönt att äntligen kunna gå ut till match utan att känna någon press på oss, ska bli kul att kunna spela ut och rulla runt på allt folk. När matcherna varit så tighta som dom varit under senare delen av säsongen så blir det för vissa killar sparsamt med speltid, dom har dock ställt upp på ett fantastiskt sätt och har alltid varit med och stöttat och gett energi till vi som spelat lite mer. Ett lag är beroende av alla i gruppen och just ett lag har vi varit från start till mål denna säsong, alla har verkligen gett allt för att vi som lag ska nå framgång.

Extra glädjande är att vår målvakt Jacob Schönberg får chansen i morgon, han har bara startat en match tidigare denna säsong. Han har på så vis haft ett otacksamt jobb och när Jimmy Lundberg varit så bra som han varit denna säsong så har Jacobs speltid verkligen blivit lidande. Han har dock tagit sin roll på ett sanslöst bra sätt, aldrig gnällt och alltid varit positiv och på ett bra humör.

Det blir vår morot inför morgondagen, att hjälpa Jacob till en bra match genom att ge honom en bra resa. Det är vi skyldiga Jacob efter hans förtjänstfulla insats, alla förstår väl att det inte kan vara så himla kul att åka land och rike runt för att öppna en båsdörr.

Vi ska göra allt för dig i morgon Jacob, det är du värd!

Nu är det kvartsfinaldax i elitserien igen, lyckas Timrå och Linköping utnyttja sina matchbollar?

Här kommer bloggens tips inför eftermiddagen:

Skellefteå-Linköping 4-3 ot
Timrå-Hv 71 2-4

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0