Lägesrapport


En intensivt skede av säsongen är vi nu inne i, spelare som försvinner, lag som får ekonomisk kris och spelare som går sönder hör till vanligheterna så här två dagar innan deadline..
Här nedan följer en kort nyhetsrapport av det mest intressanta som har hänt under det senaste dygnet.

- Erik Lindberg Piteå till Rosenborg ( Hm, här blir jag verkligen konfunderad då Piteå den senaste veckan jagat spelare. Kontentan av detta blev en förlorad och ingen vunnen, inget som sportchef Patrik Jonsson kan vara särskilt stolt över. Herr Lindberg visar klubbkänsla och lämnar två dagar innan deadline, nu kan jag inte ta i med sågen alltför mycket då jag inte vet bakgrunden till beslutet. Men norska tvåan kan väl inte kännas lockande om det inte är bra med deg inblandat vill säga?)

- Jimmy Vågstedt borta säsongen ut? ( Inte helt bekräftat då mina enda källor är en kommentar här på bloggen och en på Bodens svenskafans forum. Om det stämmer så är det ett otroligt tråkigt besked för både Jimmy och Boden då säsongen hittills varit helt formidabel från hans sida. Tur för Boden att man har en bred forwardsbesättning där jag tror det finns spelare som kliver fram och vill göra dom viktiga målen. Men det är klart att dryga 20 mål inte är helt lätt att ersätta och givetvis är det ett tungt tapp för ett Boden som jagar playoff platsen).

- Malmö friställer sina spelare ( Såpan Malmö verkar äntligen gå mot sitt slut då man i dag meddelade att man friställer sina spelare då man inte kan garantera att dom får lön i februari. Till slut så blev ekonomin och den dyra spelartruppen Malmös fall,  "snälla snälla Percy kom tillbaka" ljuder det nog i dagarna från rödhökarnas styrelserum).

Thomas Strandell Arboga till Östersund ( Thomas som inför denna säsong lämnade just Östersund återvänder nu till klubben. Efter en bra sejour i Arboga så ska han nu hjälpa Östersund i jakten på playoff, ett välkommet tillskott i den unga truppen).

Detta är väl det mest intressant som har hänt under dagen, kommer såklart att tillkomma en hel del intressanta notiser innan transferfönstret stänger då det nu är huggsexa om Malmös stjärnor.
Hörde ett rykte om att Asplöven var på jakt efter en back i LN som dom såg som en billig komplementslösning till övriga besättningen. Tyvärr för Asplövens del så visste spelaren i fråga om dom höga lönerna i klubben och krävde på så vis en väldigt hög lön som Asplöven direkt nekade. Men sanningshalten i detta rykte känns inte alltför hög, så ta detta med en nypa salt kära läsare.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjena!

Tyärr stämmer dina uppgifter om att jag är skadad/Jimmy V

2009-01-29 @ 19:46:20
Postat av: Anonym

Riktigt tråkigt, Jimmy V. Men som dom säger, Cant keep a good man down!

2009-01-29 @ 19:52:41
Postat av: Christer S

namnet föll bort i inlägget, inte för att det är så dj-a viktigt, men ändå.

2009-01-29 @ 19:53:55
Postat av: Anonym

Vågstedt: Tråkigt Tråkigt, får man fråga om vad det är för typ av skada? Men så är hockeylivet, du får gotta dig åt en exemplarisk säsong så länge den varade..Krya på dig!

2009-01-29 @ 20:13:33
Postat av: Jimmy

Vågstedt: Tråkigt Tråkigt, får man fråga om vad det är för typ av skada? Men så är hockeylivet, du får gotta dig åt en exemplarisk säsong så länge den varade..Krya på dig!

2009-01-29 @ 20:13:42
Postat av: Jimmy V

Jo,känns tråkigt. Är ju nu de rolig börjar. Typiskt att de ska hända då.

Ledbandet i knät har skrotat.

2009-01-29 @ 21:20:17
Postat av: Anonym

Vågstedt: Jo precis, men du får ha en bra säsong i minnet när du går in i rehab och sedemera barmarken..Bara att komma tillbaka ännu bättre och än mer revanschsugen till hösten, förhoppningsvis är det ju trots allt bara fyra matcher du missar denna vår ;) haha...ha det gott och krya på dig!

2009-01-29 @ 21:35:45
Postat av: Anonym

Hej en fråga. Har du koll på div 2 serier ö.h.t? Är kanske ganska ointressant spec fortsättings serie där det inte spelas om nåt och ökx har fått frikort att köra halva säsongen. Men top 5, har väl lag som vill upp i ettan. Har du nån koll på div2 alls? vore kul med analys om du har tid nån gång



Ha d, älskar din blogg

2009-01-30 @ 05:05:13
Postat av: Jimmy

Anonym ang div 2: Har väl ändå hyfsad koll på den norra div 2 serien som det tyvärr är lite korpen varning på..Ska försöka få med en koll på topp 5 när tid finns..



Kul att du gillar bloggen, fortsätt med det ;) !

2009-01-30 @ 08:18:59
Postat av: Anonym

Låter härligt Jimmy. Finns de några profiler i tvåan då som du känner till? både topp 5 å fortsätnings serien? finns ju tex ett asplöven lag i tvåan, boden oxå och kalix spelare i öerkalix (och gamla div 1 lirare). Har själv spelat två sessar i tvåan och man har ju mött många med potential. Vore skojj om du som värkar insatt kunde gå igenom lite i alla fall. Önskar de fanns en div2 blogg

2009-01-30 @ 20:07:40
Postat av: Nisse

Rebels har en vass första lina, som öser in poäng. Dom skulle inte göra bort sig ettan! Jonathan Klockare och Martin Jeanette är ett bra radapar och tillsammans med Wille Lampinen är dom en stark kedja.Någon korpnivå är det inte på dom bättre lagen, utan dom skulle klara sig bra i ettans fortsättningserie.

2009-01-31 @ 12:50:37
Postat av: Jimmy

Nisse och Anonym: Ska försöka mig på att analysera tvåan till veckan då det just nu är mycket med både övergångar och ettorna..Men håll ut, inom kort kommer det ett spännande div 2 reportage :)

2009-01-31 @ 15:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0