Nu ska motståndaren till Piteå bestämmas!


Efter gårdagens playoff 1 matcher så står det klart att Karlskrona och Borlänge avancerar till den andra playoff omgången, i kväll ska så det sista laget tas fram då Hudiksvall återigen tar emot Clemensnäs på hemmais.
Clemensnäs som i går återigen vaknade från det döda och skrällde och vann med siffrorna 2-3, hur många liv har dom egentligen?

Man blev i stort sett bespottade och hånade under grundserien då man inte alls levde upp till det man hade förväntat sig, i ärlighetens namn så var det ett riktigt tamt Clemensnäs som vi såg då.
Spelare som Leif Wennerlöf, Joakim Hällgren, Victor Edström och Jimmy Ögren gick inte då alls att känna igen, dessutom hade man en tränare i Johan Lundström som var helt ur balans.

Man såg ingen ljusning för denna upplaga, än värre trodde man det skulle bli när förstamålvakten Anton Persson inför fortsättningsserien lämnade laget. Man hade då även andramålvakten Emil Simonsbacka på skadelistan och fick därför kalla upp juniormålvakten Erik Andrén.
Då förstår ni kanske varför man trodde att mörkret skulle fortsätta för Skellefteålaget, men denna sport skulle återigen visa sig vara just så fascinerande som bara hockey kan vara.

Helt plötsligt fick man allt att stämma, man jobbade stenhårt för sin målvakt och den fart och frenesi som man är van att se Clemensnäs med var tillbaka. Man körde fullständigt över oss motståndare i fortsättningsserien och radade upp seger efter seger, spelare som Leif Wennerlöf, Joakim Hällgren, Victor Edström och framförallt Jimmy Ögren klev fram ur skuggan och började ta ansvar och leverera. Dom inte bara levereade, snarare så pulviserade dom sina motståndare och fick oss antagonister att se ut som nybörjare.

Tänk vilken härlig sport detta är, att allt bara kan slå om från svart till vit på några få dagar!
Det stavas motivation och självförtroende kära läsare, att till exempel Jimmy Ögren är en duktig spelare är ingen nyhet för oss hockeyälskare. Men utan självförtroende och motivation så skulle till och med Alexander Ovechkin vara en medelmåtta, räcker inte med kunskap om inte viljan finns.

Clemensnäs fick alltså ta sig an Hudiksvall i denna playoffomgång, man började på hemmaplan för att avsluta med två matcher på bortais. Den enda chans vi "experter" gav Clemensnäs var att dom var piskade att vinna hemmamatchen i den erkänt svårspelade Kopparhallen, förlust där och man skulle åka ut i två raka matcher.
Man förlorade dock hemmamatchen i "Koppis" med siffrorna 3-7 efter att Hudiksvallstjärnan Jonas Lindström summerat 1+3, nu var det väl ändå kört?
Nej Nej, årets upplaga av Clemensnäs kan man aldrig räkna ut då man i går på bortais vann med siffrorna 2-3.

I kväll väntar så den tredje avgörande matchen i Hudiksvall, hur det går? Ja fråga inte mig, det enda jag vet är att aldrig räkna bort Clemensnäs!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0