Inför Boden


I morgon är det så dax för match nummer fyra i denna fortsättningsserie, denna gång är destinationen Björknäshallen för möte med serieledande Boden.
Jag tänker inte skriva så himla mycket inför denna match då det hela är ganska så enkelt för vår del då en seger är ett måste om vi vill att säsongen ska pågå längre än till den 15 februari.
Man kan lugnt säga att vi inte har någon lysande statistik på Boden denna säsong då vi på fem möten endast mäktat med att ta två poäng, ingen seger alltså. Det är på tok för dåligt då jag tycker att vi och Boden är på ungefär samma nivå, men orättvist är det absolut inte då Boden i mötena med oss gjort det mesta lite bättre än vad vi har gjort. Det är nu upp till oss själva att ta oss samman och visa att vi vill vara med i det framtida playoffspelet, seger i morgon och vägen ligger fortfarande öppen.
Vi har fortfarande allt i egna händer, enda problemet med dom två förluster vi har i denna serie är att våra livlinor nu är borta.

Nu kan vi inte "ringa en vän", använda oss av "50/50 eller "fråga publiken" utan nu är det upp till oss att hitta det driv och den energi som behövs för att besegra Boden på deras egen hemmais. Dom kommer komma ut och vara fokuserade och hungriga till max då dom ser denna matchen som en rejäl chans till att såga av oss i allt vad toppstrid heter, vi ska dock visa dom att det inte blir så enkelt som dom hade hoppats på.
Det är nu när vi verkligen har "kniven på strupen" som vår moral, vår passion och hjärtat till sporten sätts på prov, en seger i morgon är inte bara tre poäng utan även ett kvitto på att vi som grupp är otroligt starka tillsammans.
Det är i såna här stunder dom verkliga vinnarna kliver fram och visar vägen, kan man prestera i såna här matcher så har man även kunskapen till att prestera i en vanlig serielunk.

Att det är en otroligt rolig utmaning som väntar kan jag med säkerhet slå fast, nu gäller det bara att anta utmaningen och kriga hem dom tre poängen som vi så gärna vill ha.

Avslutar med en härlig klyscha som stämmer så grymt bra in på denna sport.

"Man vinner som ett lag och man förlorar som ett lag"

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Christer S

ha en god tur, ute på isen!

2009-02-06 @ 19:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0