Fortsatt läsning för er sportchefer i div 1!


Ska väl innan silly season tomten får säga sitt om spelare div 1 C och D gå igenom resultaten från kvällens playoff 1 matcher, det var den andra matchen i bäst av tre som spelades.

Hudiksvall-Clemensnäs 2-3 (1-1 i matcher)
Borlänge-Botkyrka 5-4 ( Borlänge vidare med 2-0 i matcher)
Mjölby-Karlskrona 0-1 ( Karlskrona vidare med 2-0 i matcher)

Nu kör vi fortsättningen på det som påbörjades i morse!

Div 1 C

Bålsta:

Stefan Blom B ( Stor och stark back som trots det är skicklig med pucken, draftad av Detroit. )

Hedemora:

Rober Carlsson Fw ( Puckskicklig och irrationell, dessutom en god skridskoåkare med ett vasst skott. Verkar dock vara Hedemora trogen, trots det är det värt att slå honom en signal.)

Victor Enmalm C ( Haft en strulig säsong som började i Härnösand, efter flytten till Hedemora så har det dock lossnat för Leksands talangen. Ung och utvecklingsbar, gör alltid bra med poäng.)

Joakim Norin B ( Urstark och duktig närkampsspelare, trots en gigantisk överkropp så är han relativt duktig med pucken. Han gör en del poäng trots att defensiven är hans starka sida, många av poängen kommer i powerplay.)

Tierp:

Johan Agu B ( Poängstark back som är duktig både offensivt och defensivt, även bra i det fysiska spelet.)

Borlänge:

Daniel Eklund Fw ( Son till legendaren Per-Erik Eklund, fått mycket av pappas gener då även Daniel är en väldigt klok och spelskicklig spelare. En avig rightare som även gör en hel del mål, har ambitionen att göra poäng varje kväll.)

Magnus Kullerback Fw ( Skridskostark med hög arbetskapacitet, dessutom en målskytt av rang.)

Viktor Mårtensson Fw ( Ett kraftpaket som aldrig bangar för en fight, hög arbetskapacitet och duktig framför motståndarnas mål.)

Valbo:

Fredrik Stefansson B ( Puckskicklig och rörlig back som alltid vill följa med i anfallen, gör alltid bra med poäng. En av div 1 Sveriges bästa backar, en personlig favorit.)

Alexander Olsson Fw (  Bra teknik och hal som en ål, trots en kreativ spelstil så besitter han en hög arbetskapacitet.)

Enköping:

Joakim Vikström Fw ( Hade en underbar fjolårssäsong i Asplöven, var seriens stora målkung. Haft en trög säsong målmässigt i Enköping men med rätt förtroende från tränarstabén kan Joakim återigen växa fram till en stark målskytt.)

Robert Olsson C ( Stor vinnarskalle och bra blick för spelet, dessutom stark fysiskt.)

Linden:

Viktor Söderberg Fw ( Liten tekniker med en bra skridskoåkning, svår att få grepp om då han är snabb i sina frånvändningar.)

Marcus Abrahamsson B ( Stor back som har sina styrkor i defensiven, trots att det ser lite knackigt ut när han behandlar pucken så är det effektivt. Även bra offensivt trots att tekniken inte är den allra bästa, mängder med rutin.)

Surahammar:

Aron Olsson B ( En väldigt liten back med en gudabenådad skridskoåkning, bra på bära in puck i anfallszonen.)

Arboga:

Jonas Höög Fw ( Ett tekniskt vidunder som kan göra det mesta med en puck, öst in poäng denna säsong som han började i Botkyrka.)

Div 1 D

Botkyrka:

Ronni Hannula Fw ( Är i sina bästa stunder en skön artist, duktig tekniskt och en bra skridskoåkare. Gör en hel del mål och poäng tack vare ett fint spelsinne och ett bra skott.)

Fredrik Johansson Fw ( 19 matcher och 43 poäng säger väl allt, med det poängsnittet så borde alla toppklubbar i ettan få upp ögonen.)

Nyköping:

Peter Danielsson C ( En klok tvåvägscenter som gör skapligt med poäng, duktig tekare och bra med pucken.)

Markus Andersson Fw ( Duktig puckhållare som gör bra med poäng, kanske inte särskilt stark skridskoåkare men kompenserar det med en god teknik.)

Visby/Roma:

Tobias Lilja B ( Ja jag vet, Tobias lär inte vara gratis. Eftersom det bara är importerna som producerar i Visby så hamnar Tobias med på denna lista. En spelskicklig back med bra sinne för spelet, inte nämnvärt bra på skridskorna men väger upp det med mängder av rutin.)

Skå:

Fredrik Lundin C ( En poängstark och klok center, värd en bättre klubb än Skå till nästa säsong.)

Arlanda:

Lars Hawerfors Fw ( Liten och kvick forward som var med och spelade upp AIK i allsvenskan för några år sedan, gör alltid bra med poäng. Är trots sin storlek otroligt stark i kroppen, vältränad.)

Niklas Wågström Fw ( Kanske dax att Kiruna slår Niklas en signal, gör alltid bra med poäng och jobbar alltid kopiöst. Explosiv och hård i kroppen, skolan är färdig så bara att fixa ett bra jobb åt Niklas.)

MB Hockey:

Björn Jonasson Fw ( En teknisk och poängstark spelare som ännu är ung och utvecklingsbar, kanske en ny Waldehagen värvning på gång för någon av toppklubbarna?)

Björn Teräsniska C ( Fick från Asplöven sparken samtidigt som mig, fick aldrig det förtroende som han behöver. En väldigt teknisk kille som spelar med små marginaler, har som mig svårigheterna i det fysiska. Med rätt förtroende så har man i Björn en toppcenter, gjort bra med poäng i år.)

Trångsund:

Mikael Jedland C ( En tung center som i år fått sitt verkliga genombrott, kan vara en kille som har en sen utveckling. Ett osäkert kort, vågar någon chansa?)

Väsby:

Andreas Palmér C ( Gjorde i fjol sin första seniorsäsong då han spelade med Enköping, otroligt duktig och gör bra med poäng. Tror vi i Andreas kan ha en spelare för allsvenskan inom något år, kom ihåg vart ni läste det först.)

Då har ni fått ytterligare hjälp på traven, i morgon ska jag försöka plöja igenom div 1 E och div 1 F, skulle inte du Fahlander vilja hjälpa mig med det? Ska erkänna att jag har otroligt dålig koll på dom serierna, men hittar iaf en av mina favoritbackar i dom regionerna.
Men gör ett försök, kanske mästarbloggaren och Örebros starke man kan komma med några tips!

Over and Out!





Kommentarer
Postat av: hans

du får försöka hjälpa lycksele till några fina nyförvärv till nästa säsong :)

2009-02-23 @ 23:51:50
Postat av: emil 8år

hej jimmy den tröjan du har på bilden på din profil vilket lag spelade du då i?

hej jag tyckr at du är såbra hockey spelare jag tyker at du sku spela i nhl hockey

2009-02-24 @ 16:53:04
Postat av: Anonym

Finns några riktiga guldkorn i båda serierna, men vet att Lehto läser din blogg så mig får du inga tips av ;)

2009-02-24 @ 18:46:45
Postat av: Mikael Fahlander

Inlägget var från mig men det förstod du säkert.

2009-02-24 @ 18:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0