Läsarna har sagt sitt ( del 4 ) !


Då var äntligen den sista omröstningen till ända och vi kan nu summera vem som är seriens bästa tränare enligt er läsare.

Div 1 A Tränare:

1 Freddy Lindfors Asplöven
( Mannen, myten, legenden hamnar solklar etta på denna lista, bloggen kan bara hålla med. En vinnare ut i fingerspetsarna och har en otrolig förmåga att bygga lag, kan uppfattas som kaxig och arrogant utåt men i själva verket så är det en trevlig och rolig människa och tränare. )

2 Jens Hellgren Piteå ( Vet inte så mycket mer om Jens än att han har ett hett temprament och är bra på att driva på sina spelare. Det passar säkert perfekt i ett rätt så ungdomligt Piteå där alla spelare vill uppåt i karriärsstegen. )

3 Petter Christoffersson Kalix ( Kul att Petters ledarstil uppskattas av er läsare. Petter är otroligt bra på att läsa av människor och på att få gruppen han jobbar med att må bra, dessutom väldigt drivande och kunnig i det han gör. Har sina främsta egenskaper i fysbiten, tror inte att han har många övermänniskor i hockey Sverige när det gäller just det. )

4 Sergei Joukov Kiruna ( Sägs vara kunnig, seriös och drivande, låter bra i mina öron. Sägs vilja ta ut det bästa från dom olika hockeystilarna och blanda ihop det till en härlig mix, kan han genomföra den visionen så ser det bra ut för laget från gruvstaden. )

5 Andreas Berglund Lycksele ( Äter, sover och lever hockey. En seriösare tränare är nog svår att hitta, otroligt påläst och modern i sitt ledarskap. Enda minuset är väl att han själv inte har spelat på särskilt hög nivå och det gör att hans hockeyfilosofi till stor del är teoretisk. )

6 Osmo Soutokorva Luleå Rebels ( Har själv spelat på den högsta nivån i Sverige och har därför väldigt stor erfarenhet från hockeylivet. Tror Osmo även är en bra pedagog och en bra ledare. Alla dessa ingredienser gör honom till en riktigt bra tränare som det finns stor potential i. )

7 B-O Karlsson Boden ( Vet inte så mycket om B-O men kan han ha ta med sig det spel han själv hade under sin aktiva karriär så blir det härligt offensivt och lurigt Boden som kommer till nedsläpp denna vinter. Äntligen så kanske vi får se ett Boden som kan spela ut och använda sin fulla kapacitet. )

8 Patrik Degerman Clemensnäs ( Precis som övriga laget så är han totalt okänd även för oss hockeykännare, skall bli kul att se vad han går för. )

Återigen tack för alla röster, ni läsare är helt fantastiska!

Slutligen, nej det är inte Tomas Jonsson och nej det är inte Tomas Holmström som har intervjuats. Det är ingen som jag personligen känner eller som har någon som helst anknytning till Norrbotten. Ni kommer helt enkelt inte kunna lista ut vem det är förrän intervjun är officiell. Tingsryd, Örebro och Asplöven läckte för mycket om sina Mr X, bloggen har dragit lärdom av det!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Johan

Det är Samme Påhlsson. Helt övertygad.

2009-08-19 @ 09:38:03
Postat av: Christer S

Det är fortfarande så att Freddy aldrig vunnit över Sigge Joukov!

2009-08-19 @ 12:18:56
Postat av: Börje

Om Lars Molin hade varit kvar i Lycksele vart hade du placerat honom Jimmy?

2009-08-19 @ 17:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0