Inför Luleå J-20-Kalix


I morgon är det återigen matchdax då vi besöker COOP:s B-hall för möte med Luleås J-20 lag. Det blir en härlig utmaning att ta sig an ett av landets bästa juniorlag då man dessutom har hockey Sveriges tuffaste forechecking.

För vår del så har vi startat försäsongen på ett utmärkt sätt då vi vunnit våra två första matcher, mer än så kan man inte begära. Vi har visat upp en härlig offensivlusta, ett stort hjärta och en otrolig spelglädje. Många av dom som var med under fjolåret har redan nu visat att dom utvecklats i rätt riktning och det innebär att vi nya får slita hårt för att ta oss en ordinarie tröja. Det är precis dit man vill komma med ett lagbygge då konkurrens är det som utvecklar.

Som det ser ut nu så har coach Petter Christoffersson angenämna problem när det gäller laguttagning och hur han skall matcha laget då så många har visat att dom vill vara med och bidra.

Luleås J-20 lag har som vanligt gjort en bra försäsong där man bland annat körde över Kiruna förra helgen. Man kommer att köra i 60 minuter och checka på allt som rör sig. Dom har en otroligt bred forechecking vilket gör att enda sättet att ta sig ur den egna zonen är via mitten. Kan vi utnyttja det och framförallt våga slå puckarna där så kommer vi att få med oss ett antal fina kontringar och numerära överlägen.

Vi kan redan nu ställa in oss på att mycket skridskoåkning och mycket fysiskt spel lär stå på agendan under morgondagen. Det gäller att vi är på tå redan från nedsläpp och att vi framförallt är beredda att ta kampen med våra taggade motståndare.

För min egen del så hoppas jag få ett kvitto på att formen går åt rätt håll och att man mer och mer börjar hitta rätt i positionerna. Får jag det svaret så är jag mer än nöjd då formen först den 20 september verkligen skall vara på topp. Det är dock skönt att få ett kvitto på vart man står innan dess, man vill dessutom visa både sig själv och sin omgivning att man vill ha mycket istid. 

Håll i hatten kära lagmedlemmar, i morgon möter vi 22 stycken brunstiga och hungriga juniorer som vill vinna matchen till varje pris. Nu visar vi att rutin slår ungdomlig entusiasm!

Over and Out!
 

Kommentarer
Postat av: Lasse

Man kanske skulle komma och se hur en så pass bra bloggare lirar hockey...?

2009-08-31 @ 22:12:10
URL: http://battrehockey.wordpress.com/
Postat av: Jimmy

Lasse:Det tycker jag du ska göra, men fokusera inte desto mer på hur bra jag är på spela =)Tror faktiskt jag nuförtiden är en bättre bloggare än hockeyspelare..

2009-08-31 @ 22:37:13
Postat av: Anonym

Clemensnäs hemsida som kommer uppdateras gentemot den som är officiella just nu...

http://www.svenskalag.se/chc2009-08-31 @ 23:07:27
URL: http://www.svenskalag.se/chc
Postat av: ååh

kan inte alla fatta att vi som läser skiter i juniorlaget clemensnäs!!

2009-08-31 @ 23:16:36
Postat av: Mr

tid för nedsläpp ?

2009-08-31 @ 23:32:34
Postat av: Christer S

Jag skiter då inte i Clemensnäs, de behövs lika mycket som alla andra lag.

2009-09-01 @ 08:50:00
Postat av: Mattias

Christer S, förstår att du bryr dig, dom är ju i samma klass som kiruna!

2009-09-01 @ 13:33:47
Postat av: Ryo

Håller med Christer. Clemensnäs är inte alls oviktiga och ointressanta även om de genomgått hockeysveriges tuffaste stålbad.

Skillnaden i kvalitet mellan Piteå och Boden står i paritet med skillnaden mellan Boden och Clemensnäs. Det vore ju trist om bara de bra lagen skulle få omnämnas.

2009-09-01 @ 13:53:05
Postat av: Nisse

Jimmy!

Jag hade inte din hotmailadress på jobbet, med du får informationen så här.Hjalmar Törnqvist är klar för BHF!!!

2009-09-01 @ 16:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0