Kiruna-Roki 79 4-4



Under söndagen tog gruvstadens stolthet emot Rovaniemi laget Roki på hemmais, blev delad pott i denna match då Marcus Erson bara med sekunder kvar kvitterade till 4-4. Enligt rapporterna var det en fysisk match som utspelades i ett högt tempo, en riktigt bra match helt enkelt. Målskyttar för Kiruna var Bergenström, Sandström, Esseryd och redan nämnda Erson. Nästa helg åker Kiruna på en miniturné där man ska möta Boden och Roki, blir intressant att se om dom orkar stå emot Rokis ännu mer fysiska hemmaspel.

Det är dom sista två matcherna som seriefavoriterna har på sig till att slipa formen innan premiären i Arena Polarica den 19 september, kunde inte hålla mig från att skriva seriefavoriterna eftersom det retar upp en hel del av alla blogg läsare =)

Givetvis får vi i Asplöven gälla som favorit inför det som komma skall, med dom etablerade värvningarna och en ordförande som gärna pratar upp oss i media.

Men enligt det jag har hört om årets upplaga av Kiruna så ser det väldigt bra ut, bättre än på många många år trots att Kiruna alltid varit med uppe i toppen. Dom har tyvärr haft som vana att inte räcka till riktigt när man kommit till spel i allettan under dom senare åren, men har på känn att dom i år kommer hålla även där.

Kul att min käre vän Henrik Bergenström kommit i gång med produktionen, kedjan med just Bergenström, Esseryd och Nyberg verkar trivas tillsammans, lägg därtill kedjan med Törmä, Lasu och Fredriksson så förstår man att Kiruna inte behöver vara så oroliga för sin produktion i vinter.

Är svårt för mig att prata och spekulera om Kiruna då dom är en av våra största seriekonkurrenter, men hoppas såklart på en bra säsong för dom så länge det inte går ut över oss..

Nu spårade jag ur lite igen, var meningen att bara bli ett kort matchreferat om matchen men lätt att man hamnar på sidospår..

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: erer

Lycksele - KB65 6-3 :)

2008-09-07 @ 21:20:20
Postat av: Jimmy

erer: Lycksele har börjat starkt, men en spikrak försäsong brukar innebära en kurvigare serie =) men dom har blivit ett år äldre så tror dom kommer kunna ta några fina skalper..

2008-09-07 @ 21:35:16
Postat av: erer

Kan meddela att KB var mycket svaga. Hellre en försäsong med vinster och självförtroendet i topp än att förlora och börja tveka på sig själva.

2008-09-07 @ 22:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0