Pampigt Percy!


I detta nu är två perioder spelade av premiärmatchen i Malmös nya arena, den verkar verkligen vara "top of the line".
Det känns även fast man bara sitter hemma framför tv:n som att det är ett fantastiskt bygge och man får den goa NHL känslan hemma i tv-soffan.
Premiärmatchen kan inte heller bli bättre för publiken då Malmö leder med uddamålet och sen bjuds det på en fantastiskt rolig och fartfylld ishockey.

Dom enda som kanske inte är så nöjda är tränarna i dom bägge lagen och jag har mina aningar om att Leksands tränare Tomas Jonsson just nu har en puls upp emot tvåhundra slag per minut.
För kan man skapa en sån puls en vardagskväll i Valbo ishall så borde man även kunna uppnå det en kväll som denna då det är toppmöte i en nybyggd arena.

Det enda negativa jag kan komma på med detta arenabygge är att Malmö fortfarande huserar i allsvenskan och hur pampigt är det egentligen när motståndarlag som Huddinge och Mariestad besöker arenan.


                

En sista notering, visst har Malmö ett vansinnigt snyggt matchställ? Tror nästan att dom är med och utmanar Kiruna City om landets snyggaste ställ om man bortser från Frölundas retroställ som är i en klass för sig.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0