Roliga tankar och diskussioner!



Såg precis att jag var länkad genom Asplövens svenskafans sida, så nu är man inne i svensk hockeys heliga zon. Det borde vara svenskafans, eliteprospects och hockeysverige.se som är dom mest besökta svenska hockey sidorna.

Smög in på forumet när jag ändå var inne på sidan och hittade detta inlägg:

Namn: Fniss (Gäst IP:80.216.112.94)
Sänt: 2008-07-29 23:21
Tycker du att Lukin, Löf, Turunen, Lindroth, Ceder, Teräniska, Stålnacke och Ozolins håller allsvensk klass? Då måste du blundat om du ens sett dem.


Då är frågan till Fniss,tror du dessa herrar, alla är i bra ålder skulle välja Asplöven om dom var av allsvensk klass, tror du inte dom hade tagit chansen och spelat allsvenskan då?

Tror du inte att en spelare under säsongens gång kan utvecklas från en medelmåtta som du uttryckte det till att i slutändan vara en spelare av allsvensk kaliber?

Tror du att ett lag som spelar i div 1 kan värva spelare som är färdiga allsvenska spelare  (iaf inte många sådana)?

Tror du inte att ett div 1 lag måste värva spelare som man tror och hoppas kan bli en färdig allsvensk produkt under säsongen?

Tror du dessa killar är tänkt till att vara stom spelare eller är det kanske Omark, Oikarinen, Kall, Krischuk mfl som dom hoppas ska gå i bräschen och att dessa killar accepterar sin roll i laget?

Älskar det här med silly season tider, så mycket härliga spekulationer och alla vet bäst.. Det är såna som Fniss, Jungman Jansson, Christer S, Catzie mfl som gör att hockeyn är en 12 månaders sport numera, snart tror jag silly season säsongen drar mer folk än själva hockeysäsongen =)

Det är såna som ni som behövs för att skapa intresse, ni gör vad ni kan för att skapa detta, hoppas att många fler hänger på så vi kan få några nästintill utsålda arenor denna säsong.

En bra början är att fylla Arena Polarica den 19 september...

Kommentarer
Postat av: löven

klart dom inte är allsvenska spelare, MEN med asplövens satsning, där man går ut i media med att man ska upp i allsvenskan så måste man självklart som supporter ifrågasätta en spelare som Lukin, en kille som spelat i Turkiet och tyska 4 ligan(!) han var väl en sväng i norrtälje också, div 2 och var absolut inte en tongivande spelare där...

2008-07-30 @ 07:57:14
Postat av: Kipketer

Vad jag förstår så har Lukin ett try-out kontrakt.

Håller han inte måttet så kommer Pasi göra sejouren kort.

2008-07-30 @ 10:48:58
Postat av: Jungman Jansson

Exakt, förstår inte att man hängt upp sig på en enstaka spelare som är på try-out, tycker det är bra att Lukin testar, sedan om han inte håller måttet så är också effekten enkel, man platsar inte.



Bra analys Jimmy, man bygger upp ett lag under en säsong, detta är som bekant ett lagspel, där ingredienser som personlig kemi, laganda, individuella mentala egenskaper förutom dem rent hockeytekniska är oerhört viktiga.

2008-07-30 @ 10:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0