Ny dag, nya träningar..



Kl 10.00 steg vi på ytterligare ett ispass, efter gårdagens match så var det många trötta ögon som slöt upp denna tors morgon. Vi körde i genom ett pass på ca 1 timme, var bra fart och intensitet trots förmodligen rätt många trötta ben.

Kl 17-18.20 körde vi nästa pass där en del spelövningar stod på schemat, 3 mot 3 böljande, 2 mot 2 i zon, 5 mot 5 i zon med fokus på försvarsspel och sista kvarten spel över hela banan där vi fick känna på uppspel och styrspel.

18.40-19.30 var det fys med Pasi, vi körde 4 olika styrkeövningar med som alltid tonvikt på ben och bålstyrka.

Så här har det alltså sett ut sen i måndags men trots den mängden vi tränat så måste jag säga att laget varit oerhört professionella och lyckats hålla bra fart, bra fokus och hög intensitet på träningarna. Dessa saker brukar generellt falla under veckan om man tränar hårt men inte i detta gäng, utan vi har bara gnuggat och gnuggat..

I morgon står det ett ispass mellan 11-12 på schemat, eftermiddagen kommer ägnas åt teambuilding som vi avslutar med gemensam middag. Ett jättebra initativ att ha lite teambuilding, vet inte vad som väntar men står tävlingar på vårat träningsschema, så vi får väl se i morgon.

Fick en kommentar angående matchen i går där en person tyckte try-out spelande Mikko Purontakanen hade varit planens gigant med sin storlek, sin goda skridskoåkning och sitt lugn.
Jag kan bara hålla med där, sen dag 1 har han visat upp sig från sin bästa sida både på isen och utanför, stor, stark, rörlig, lugn (alltid leendes på isen) och ett gott spelsinne.

Våran målvakt Timo Lindström fortsätter alltjämnt även han imponera på mig mellan stolparna..

Sen är jag svag för spelare som Mikael Österberg och Jonathan Lindroth som låter benen gå hela tiden och alltid försöker checka sönder motståndarna, såna spelare primeras sällan men får här cred av mig iaf..

Sen till alla er som skrev och var lite rädd för att  när det blev klart med Urban Omark  att han skulle se detta som slutet på sin karriär och bara skulle till Asplöven och casha ut lite pengar dom sista åren, ojojoj vad fel ute ni var..

Urban är en av dom som visat bäst inställning av alla denna försäsong, tränar hårt, vårdar sin kropp och är en ledare i omkl rummet och på isen, ett föredöme helt enkelt som är här för att spela sin bästa hockey. Urban kommer bli otroligt viktig för detta lag både på isen och utanför.

Stämningen i truppen är fortsatt fantastisk, har några killar som livar i gång direkt dom kommer till hallen, Oikarinen, Turunen och Lundberg bla.. Vi har trots den lilla tid vi haft tillsammans fått en otrolig sammanhållning och fortsatt bara glada miner när vi kommer till hallen..

Nu laddar vi för lördagen då vi besöker Rovaniemi för match mot Roki 79, inför match kommer under morgondagen..

Fortsatt trevlig torsdags kväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0