Manne Fredriksson



Min gode vän Emanuel Fredriksson fick i kväll chansen mellan stolparna när Leksand på bortaplan förlorade över dom regerande danska mästarna Herning med 5-4..
Enligt "Manne" så var det ingen stor match Leksand bjöd på men han själv var hyfsat nöjd med sin insats och kan inte lastas för målen.

"Manne" var en stor talang som ung, spelade junior VM 1996-1997 för Sverige och debuterade även denna säsong för Leksand i elitserien.
Karriären har sedan dess varit blandad, allt från allsvenskan, Belgiska ligan, Danska ligan och Tyska tredjeligan innan han inför förra säsongen bestämde sig för att vända hem till Dalarna och Falu IF.

"Manne" som nu är 30 år gammal såg väl det som en nedtrappning av karriären som börjat dala en aning, men så blev inte fallet.
"Manne" gjorde en fantastisk säsong och det hela slutade med ett kontrakt med Leksand inför denna säsong, snacka om succe..

Så bara för att man börjar bli till åren så kan man fortfarande utvecklas, gäller att hitta tryggheten och glädjen med det man gör, kanske viktigt att tona ner kraven på sig själv och bara gå ut och lira..

Är glad för Mannes del, inte bara en duktig målvakt utan också en fantastisk vän och lagkamrat som inbringar ett otroligt lugn mellan stolparna..

Hoppas du får många chanser i vinter Manne, och om inte så vet jag att du trivs ypperligt med hockeylivet i alla fall...



                                     

Kommentarer
Postat av: hmm

"Manne" spelade ganska många JVM. 1906-1997 =)

2008-08-12 @ 22:37:43
Postat av: Jimmy

Hmm, han var väldigt talangfull tidigt =) ändrat nu..hatar skrivfel..

2008-08-12 @ 22:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0