Lycksele nästa?


Man kan på Lycksele SK:s hemsida läsa att forwarden Johan Wikström ( 297 allsvenska matcher ) i dag kommer till spel för klubben. En tydligare signal om att någonting är på gång får man leta efter, det är en sak att träna med en klubb. Att spela matcher däremot är att ta det ett steg till, då måste någonting vara väldigt nära. Tänk om man även får Jonnie Karlsson?

Då är man helt plötsligt solklara favoriter till den fjärde och sista platsen till allettan. Då har man en spetskompetens som både Boden och Kalix saknar då dessa lag inte har allför många allsvenska matcher på meritlistan. Som tur är avgör inte meriterna hur bra en spelare är, men det säger givetvis en hel del. Förhoppningsvis har Bergmark, Wikström och kanske Karlsson förbrukat sina bästa år, om inte så blir det tufft för oss övriga lag. Sannolikheten att dom har förbrukat sina bästa år känns inte särskilt stor då Björklöven har haft för vana att göra sig av med spelare som ännu har mer att ge. Bergmark och Karlsson håller ännu en bra allsvensk klass medans jag inte kan uttala mig i fallet Wikström. Har helt enkelt sett honom för lite!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Jens

Det mesta talar väl dock för Västerås i Karlssons fall. Han har ju fått kontraktsförslag och är redan där och tränar (idag spelar han också med dem) med VIK.

2009-09-05 @ 14:46:45
Postat av: Jimmy

Jens: det verkar onekligen så,fattar inte hur Björklöven tänker ibland

2009-09-05 @ 15:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0