Viktig trio stannar!


Boden lyckades i dag knyta till sig tre av spelarna från fjolårsstommen, det är riktigt viktiga namn som vi pratar om. Här har ni lite stats från killarnas fjolårssäsong, dom var som ni ser inte direkt vattenbärarna i truppen.

- Jimmy Vågstedt 24 poäng ( 19+5 )

- Jens Enlund 24 poäng ( 11+13 )

- Martin Bränvall 21 poäng ( 9+12 )

Som vanligt så tror jag att Boden kan bli intressanta, känns inte som någon högoddsare om vi återser dom i en framtida alletta. Man har fått in en bra tränare i B-O Karlsson och en bra back i David Berglund, det behövs dock lite mer om man på allvar ska kunna vara med och utmana framförallt Kiruna och Piteå. Får man in någon etablerad back till och kanske någon forward så börjar det se bra ut, kan man dessutom få in en etablerad målvakt så vill jag påstå att det då börjar se riktigt riktigt bra ut.

Man kan väl nästan ta fram en gammal slogan som man använde sig av under storhetstiden, " Fördel Boden ".

Kommer ni förresten ihåg hur fula tröjor Boden haft genom åren, skulle gärna vilja veta vem som har designat dom. Kamouflagestället måste väl vara det fulaste som hockey Sverige någonsin har skådat?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Jens

Förhoppningsvis så är Fredrik Näsvall i varje fall forwarden, skulle betyda mycket att knyta till sig en sån spelare.



Personligen gillade jag kammotröjorna, i varje fall hemmaversionen. Den vita bortatröjan var väl kanske inte lika snygg... Några tröjor jag verkligen aldrig gillade var däremot PHCs Piteå Dansar och Ler-tröjor, har för mig de fanns i en svart version som var förskräcklig...

2009-05-15 @ 22:29:53
URL: http://www.jenslindmark.se/
Postat av: Jimmy

Jens:



Du har rätt Jens, Piteås svarta dansar och ler tröja är bland det fulaste som man har sett. Vill även minnas Överkalixs gula bortaställ, träningströjor med nummer på typ..

2009-05-15 @ 22:33:31
Postat av: Zamboni

Cammotröjorna var coolast i hela sverige, snacka om unika som verkligen visade något. Tror att designen kommer från M90-stället, men jag kan ha fel. Alternativt är det från någon mall som försvaret använder. Vad jag däremot vet är att det var en finsk leverantör som gjorde tröjorna och det var ett h-vete att få samma färg på olika leveranser...

2009-05-15 @ 22:34:59
Postat av: Boden

Blev inte cammotröjorna utsedda till sveriges snyggaste? Har ett svagt minne av det.



Tror att Jimmy är lite avundsjuk? ;)

2009-05-16 @ 00:25:57
Postat av: Ryo

Bodens nuvarande tröjor är en god kandidat till det fulaste matchstället. Den vita fyrkantiga skylten med "heja USA"-logotypen på, som utan tvivel är Sveriges fulaste i sin kategori, drar ner helhetsintrycket rejält.

2009-05-16 @ 10:07:27
Postat av: Anonym

Finns det några bilder på nätet på kamouflagestället?

2009-05-16 @ 16:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0